Benim de öyle aşko. Daha doğrusu herkesin ama baksana aşılar bile gelemiyor.Valla Serhatcım şahsen son sabırlarım artık...
Benim de öyle aşko. Daha doğrusu herkesin ama baksana aşılar bile gelemiyor.Valla Serhatcım şahsen son sabırlarım artık...
Bu kadro ile yıkılır İstanbul.Harika olur. Deniz, Enis de gelir, İstanbul tayfa ile bir okul turu. @serhatt
Covid belası bittiği gibi yapılsın bu plan.Evet, müthiş.
------
BU olmasa hemen yapardık ayarlayıp...
İstanbul şuan bensiz yıkık zaten.Bu kadro ile yıkılır İstanbul.
Covid belası bittiği gibi yapılsın bu plan.
Aşılardan umutluyum ama dediğin gibi daha gelmesi bile sorun olduBenim de öyle aşko. Daha doğrusu herkesin ama baksana aşılar bile gelemiyor.
Büyük istanbul depremi.Bu kadro ile yıkılır İstanbul.
Covid belası bittiği gibi yapılsın bu plan.
Umarım bir an önce gelir, uygulanır ve bu kabus yaza kadar biter.Aşılardan umutluyum ama dediğin gibi daha gelmesi bile sorun oldu
Büyük istanbul depremi.
Amin...Umarım bir an önce gelir, uygulanır ve bu kabus yaza kadar biter.
Ben tatilde rastgele bölümlerin ortalarından açıp izledim, ne kadar efsane olduğunu hatırlatıyor insana. Ah bol vakit bulabildiğim gibi başlayacağım galiba.Youtube'ye 1080p, iyileştirilmiş olarak yeniden yüklendi bölümler. Yeniden izlemek için güzel bir sebep.
Ne güzel yapmışsın Seloşum. ben arada açıp izliyorum ne zaman sıkılıcam merak da ediyorum açıkcası ama 18 senedir devam..Ben tatilde rastgele bölümlerin ortalarından açıp izledim, ne kadar efsane olduğunu hatırlatıyor insana. Ah bol vakit bulabildiğim gibi başlayacağım galiba.
YouTube sağ olsun başlamak için de sabırsızlanıyorum desem yeri. Bazı efsaneler gibi Hayat Bilgisi de ölmez, aynı yorumu birkaç yıl sonra bir daha yazacaksın. ✍🏻Ne güzel yapmışsın Seloşum. ben arada açıp izliyorum ne zaman sıkılıcam merak da ediyorum açıkcası ama 18 senedir devam..
1 ay olmadan yaklaşık 40 bölüm izlemişim, bölüm süresi kısa olunca günde 2-3 bölüm rahat izleniyor. Gereksiz yere abartılan eski diziler yerine keşke bu dizi abartılsa.Ben bu dizinin Kanal D'de yayınlandığını ya bilmiyordum ya da unuttum. İzlemeye başladım da sol üst köşede Kanal D logusu ile bir garip duruyor.
3. sezon iyi aslında ama 4 tam bir felaket.Yaptıkları şakanın sonucu kötü oldu ama cezası bu olmamalıydı. Rüya ve Didem'in mezun olup Süzük'ün sınıf tekrarına kalması da ayrı bir saçmalık.
Keşke 59. bölümde sezon finali yapmak yerine final yapsalarmış. Üçüncü sezon başlar başlamaz diziyi yeni öğrenci ve öğretmenler ile bozmuşlar. Daha devam etmem gibi.
Puanımı 8-10 yapmıştım ama 60. bölümden sonra 5-7 yaptım. İlk 59 bölüm >> kalan bölümler.