Dizilere renk katıyorlar ama tabi Ürperi sadece kaçıktı Aslı gibi kötü kalpli değildi @sokak sanati @Forumdashİkisi de çok iyi oyuncular ama.
Dizilere renk katıyorlar ama tabi Ürperi sadece kaçıktı Aslı gibi kötü kalpli değildi @sokak sanati @Forumdashİkisi de çok iyi oyuncular ama.
Dizilere renk katıyorlar ama tabi Ürperi sadece kaçıktı Aslı gibi kötü kalpli değildi @sokak sanati @Forumdash
Anlaşılan sen Aslıyı idöl alıyorsun Bez Bebekten Simge gibi yanı çocukları istemeyenleri @mrt-06 @ForumdashAslı mı kötü kalpli😱 Ayy evinde 3 tane yetim bakıyordu. Burs veriyor resmen nesi kötü bu kadın.
Anlaşılan sen Aslıyı idöl alıyorsun Bez Bebekten Simge gibi yanı çocukları istemeyenleri @mrt-06 @Forumdash
Oda dizide öyle pohpohluyordu kendisini sahi 😱 😱 😱 @mrt-06Sen diziyi nasıl izliyorsun. Evin en güzel manzaralı odasını yeğenlerine verdi. Sevmese bodruma atardi
Ekmek elden su gölden çalışmadan yaşadılar evde. Aslı bir melek
Sen diziyi nasıl izliyorsun. Evin en güzel manzaralı odasını yeğenlerine verdi. Sevmese bodruma atardi
Ekmek elden su gölden çalışmadan yaşadılar evde. Aslı bir melek
Şaşırtmadı..
4 sezon boyunca Show'da yayınlandı demişsin ama ilk sezonu Kanal D'deymiş.Konuyu üstüme alıp düzenledim çiçek gibi oldu.
Konumda yanlış bir şey yok uzayabilirsin canım.4 sezon boyunca Show'da yayınlandı demişsin ama ilk sezonu Kanal D'deymiş.
Forumun doğru bilgi alma hakkını savunmamız lazım o yüzden oraya bir Kanal D de yazmanı rica edeceğim canım.Konumda yanlış bir şey yok uzayabilirsin canım.
DüzenledimForumun doğru bilgi alma hakkını savunmamız lazım o yüzden oraya bir Kanal D de yazmanı rica edeceğim canım.
Ben oy verirken 5-3 tü şimdi 4-2 yapmişinAnket ekledim konuma, Hayat Bilgisi dizisine kaç puan verirdiniz? Puanınızı belirtip kısa yorum alayım.
@xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @Aserat @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @Angelica @alperuz @sokak sanati @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @Araf @mesmeso61 @eskici @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @Felon @ömer karataş @The_Erinch @Ardakartal @Ygslysci @Atlass @slhttnmtl @12.Adam @Gerekli24 @haluk792 @Zeyno45 @yigit_00 @Maskeli Fedai @xdragxx
Aynı rakamı yazmışım saçma olmuştu, değiştir abicim.Ben oy verirken 5-3 tü şimdi 4-2 yapmişin
10 puan veriyorum cidden çok güzel dizi bu da Allah var.Aynı rakamı yazmışım saçma olmuştu, değiştir abicim.
Anketi 2şer rakam olarak çoğaltasanaAynı rakamı yazmışım saçma olmuştu, değiştir abicim.