Dizilere renk katıyorlar ama tabi Ürperi sadece kaçıktı Aslı gibi kötü kalpli değildiİkisi de çok iyi oyuncular ama.![]()
Dizilere renk katıyorlar ama tabi Ürperi sadece kaçıktı Aslı gibi kötü kalpli değildiİkisi de çok iyi oyuncular ama.![]()
Dizilere renk katıyorlar ama tabi Ürperi sadece kaçıktı Aslı gibi kötü kalpli değildi![]()
![]()
@sokak sanati @Forumdash
Anlaşılan sen Aslıyı idöl alıyorsun Bez Bebekten Simge gibi yanı çocukları istemeyenleriAslı mı kötü kalpli😱 Ayy evinde 3 tane yetim bakıyordu. Burs veriyor resmen nesi kötü bu kadın.![]()
Anlaşılan sen Aslıyı idöl alıyorsun Bez Bebekten Simge gibi yanı çocukları istemeyenleri![]()
![]()
@mrt-06 @Forumdash
Oda dizide öyle pohpohluyordu kendisini sahi 😱 😱 😱 @mrt-06Sen diziyi nasıl izliyorsun. Evin en güzel manzaralı odasını yeğenlerine verdi. Sevmese bodruma atardi
Ekmek elden su gölden çalışmadan yaşadılar evde. Aslı bir melek![]()
Sen diziyi nasıl izliyorsun. Evin en güzel manzaralı odasını yeğenlerine verdi. Sevmese bodruma atardi
Ekmek elden su gölden çalışmadan yaşadılar evde. Aslı bir melek![]()
Şaşırtmadı..
4 sezon boyunca Show'da yayınlandı demişsin ama ilk sezonu Kanal D'deymiş.Konuyu üstüme alıp düzenledim çiçek gibi oldu.![]()
Konumda yanlış bir şey yok uzayabilirsin canım.4 sezon boyunca Show'da yayınlandı demişsin ama ilk sezonu Kanal D'deymiş.![]()
Forumun doğru bilgi alma hakkını savunmamız lazım o yüzden oraya bir Kanal D de yazmanı rica edeceğim canım.Konumda yanlış bir şey yok uzayabilirsin canım.![]()
DüzenledimForumun doğru bilgi alma hakkını savunmamız lazım o yüzden oraya bir Kanal D de yazmanı rica edeceğim canım.![]()
Ben oy verirken 5-3 tü şimdi 4-2 yapmişinAnket ekledim konuma, Hayat Bilgisi dizisine kaç puan verirdiniz? Puanınızı belirtip kısa yorum alayım.
@xBUGRAx @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @Aserat @xemrexxx @kerem @Dosi @denizz19 @Angelica @alperuz @sokak sanati @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @batuhankaralar @dreamy @Araf @mesmeso61 @eskici @Ahmed @S.G.A.T. @hayret bi şey @Harunnn60 @Billy Kane @Emre Ozansoy @Hachiko @ozmoturk @offensive @emreemreu @Felon @ömer karataş @The_Erinch @Ardakartal @Ygslysci @Atlass @slhttnmtl @12.Adam @Gerekli24 @haluk792 @Zeyno45 @yigit_00 @Maskeli Fedai @xdragxx
Aynı rakamı yazmışım saçma olmuştu, değiştir abicim.Ben oy verirken 5-3 tü şimdi 4-2 yapmişin![]()
10 puan veriyorum cidden çok güzel dizi bu da Allah var.Aynı rakamı yazmışım saçma olmuştu, değiştir abicim.![]()
Anketi 2şer rakam olarak çoğaltasanaAynı rakamı yazmışım saçma olmuştu, değiştir abicim.![]()