Tahir Karapınar ile iyi bir ivme yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu maçta o maçlardan biri olacak.
En azından 1-0 yenip finale çıkacağız. Ama finalde her zamanki gibi kaybedeceğiz bence.
Biliyoruz bu işiFenerbahçe 1-3 Trabzon
Ekuban > Onyekuru.Onyekuru = Ekuban
Sörloth şova devam.
Tahir Karapınar mı aldı?Tahir Karapınar, Deniz Türüç'ü oyundan çıkarmakla kendi topuğuna sıktı ve finalden etti takımı.
Kayseri maçını Altay sayesinde kazandı takım ama, iki daha net karşı karşıya pozisyonu kurtardı. Altay > Okan.Biliyoruz bu işi
Altay Bayındır değil Fenerbahçede orta sıra bir takımda olsa bile sırıtır
1 maç alıyor 10 maç veriyor. Net kötü kaleci yedek kaleci olarak bile tutmam kalede.Kayseri maçını Altay sayesinde kazandı takım ama, iki daha net karşı karşıya pozisyonu kurtardı. Altay > Okan.
Aynen Hatta şöyle bir iddia ortaya atıyorum.Yedek kulübesinde kırmız kart görme rekoru kırabilir.Bi Emre vardı yedeklerde, o da gitti.
Emre'den teknik direktör filan olmaz, sürekli laf dalaşına girer gelecek sezon.
Biliyorum, o almadı da. Sonuç olarak görünürde o aldı. Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu'nun varlığı takıma zarar veriyor gibi görünüyor. Zeki Murat Göle de yönetiyor tabii aynı zamanda takımı. Bu üçlü pek iyi şeyler yapmıyor. Tahir Karapınar da, Volkan Demirel'in önerisiyle gelmişti. Pro lisansı var diye takımda aslında, başka bir şey değil. Kendisini de çok fazla göstermiyor.Tahir Karapınar mı aldı?
O kadar da abartma. Muriqi olabilir ama, çok geriye gidiyor adam.Açık, net söylüyorum. Jailson'un yerine defansa Mevlüt'ü koysak daha iyi oynar.
Adam sadece lisansı var diye kenarda altyapı için geldi Hiçbir söz hakkı yok adamın galibiyetlerde de yenilgilerde de adamın adını anmamak lazımBiliyorum, o almadı da. Sonuç olarak görünürde o aldı. Volkan Demirel ile Emre Belözoğlu'nun varlığı takıma zarar veriyor gibi görünüyor. Zeki Murat Göle de yönetiyor tabii aynı zamanda takımı. Bu üçlü pek iyi şeyler yapmıyor. Tahir Karapınar da, Volkan Demirel'in önerisiyle gelmişti. Pro lisansı var diye takımda aslında, başka bir şey değil. Kendisini de çok fazla göstermiyor.
Ben kaybedişi stoper almayan yönetime bağlıyorum.Ali Koç bu maçın kaybedilişini de Emre'nin gördüğü kırmızı karta bağlar, bunun açıklamasını yapmak için sabırsızlandığına eminim.
Emre olsa çevirirdikAli Koç bu maçın kaybedilişini de Emre'nin gördüğü kırmızı karta bağlar, bunun açıklamasını yapmak için sabırsızlandığına eminim.
Süs gibi duruyor aslında da, keşke Ersun hoca sezon sonuna kadar kalsaydı en azından. Bir de Zeki Murat Göle, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu gibi isimler ne yazık ki takıma zarar veriyor. Profesyonel davranmıyorlar. Takımdan kopma oyuncu olunca tam anlamıyla profesyonel olamıyorlar.Adam sadece lisansı var diye kenarda altyapı için geldi Hiçbir söz hakkı yok adamın galibiyetlerde de yenilgilerde de adamın adını anmamak lazım
Erol bulut gelir @ArafSüs gibi duruyor aslında da, keşke Ersun hoca sezon sonuna kadar kalsaydı en azından. Bir de Zeki Murat Göle, Volkan Demirel, Emre Belözoğlu gibi isimler ne yazık ki takıma zarar veriyor. Profesyonel davranmıyorlar. Takımdan kopma oyuncu olunca tam anlamıyla profesyonel olamıyorlar.