Fenerbahçe - Trabzonspor | Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final - 2. Maç

Kadroda Tolga'yı gördükten sonra pek övülecek bir yanı kalmadı ama neyse. :A
Tolga yine iyi, Tolgay olunca kötü. Tolgay olunca garanti bir şey oluyor maçta. Tolga gününde olunca çok iyi katkı verebiliyor. Umarım katkı verebileceği bir maç olur, bu maç. Emin ol, maçın en çok koşan adamı olacak. Tek sorun, o kadar koşmasına rağmen nasıl maçta görünmüyor, orası anlaşılır değil. Topsuz alanda koşu yapıyor sanırım. Dua edelim de gününde olsun, o zaman iyi maç çıkarır. İyi oyuncu da, işte istikrar sorunu var. Bir maç iyi oynasa, geri kalan bütün maçlarda kötü oynayabiliyor, öyle bir istikrarsızlık. :D

Yani olmayacak şey değil, olabilir. :A

Ama adamın kurduğu kadroda herkes kendi mevkisinde oynayacak. O yüzden bu akşam güzel bir oyun bekliyorum. :D
Herkes kendi mevkisinde oynadığı için sevindiğimiz bir kadro olduğu sürece bizim takımdan bir halt olmaz. :A

• Güldürdün
Reactions: emreemreu
ATV'yi açıp maçı izlemeye koyuldum, bir baktım Novak gol attı. İkinci gol oldu, ikinci yarıdaydı maç ama neyse ki ilk maçın özetiydi. Biliyordum maçın daha başlamadığını ama anlık istemsiz şok oldum. :A

Sörloth kaldığı yerden devam ediyor. :A

Alexander Sörloth'a önlem almaya çalışmamışız anlaşılan. Rahatlıkla geziyor sahada.

Bi Emre vardı yedeklerde, o da gitti. :(

Emre'den teknik direktör filan olmaz, sürekli laf dalaşına girer gelecek sezon.

Emre Belözoğlu'nu tebrik ediyorum. Tahrik olup, sinirini hakim olamayıp, yedek kulübesinden önce sarı, sonra da kırmızı kart yedi. Kayserispor maçında da yedek kulübesinde sarı yemişti de, şimdi üstüne kırmızı kart da yedi, tam oldu. İkinci yarı maçı çevirecek oyuncu olacaktı belki de, siniri bitirdi kendisini. Teknik direktör de olamaz zaten bu sinirle, oyuncuyken, hatta yedek oyuncuyken böyleyse. Sabretse çok şey değiştirecek ama sabredemiyor, bir türlü sinirine hakim olamıyor.

Serdar yaptığı hareketle hem kendini sakatladı hem de Emre'yi oyundan attırdı. :D