Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
çıkış yapana kadar iki dakika geçmişti zaten :D
------

@RüzgarGülü herşeyi karıştırmaya başladı yanlış hatırlıyor :D

foruma girdiğimde bir aya yakın mesaj yazamadım yazdığım mesajlar da bir hafta sonra yayınlanıyordu nerdeyse forumdan soğuyacaktım :D o arada rüzgargülü bir mesajıma hoşgeldin tarzı bişey yazmıştı bende şu an sana mesaj yazıyorum ama bu mesajım sana anca bir hafta sonra ulaşır diye esprili bir mesajla karşılık verdim o arada @emreemreu sağolsun o mesajımı kısa sürede yayınlamıştı olay böyleydi

ama şimdi sizi dinlerken foruma bodoslama girmiş olduğumu görüyorum:A
Grip hapi içmekten kafan sarhoş gibi. Antibiyotik de yorgun düşürdü idare et şimdilik ama sonra da kafa yine güzel olacak biliyorsun mevzuyu :F

• Güldürdün
Reactions: tekin
31 kişi oylamış bu durumda @Yakamoz-Asi 1.olmalı :X oy kullanan sayısına bakarak :F
Oooo sayıya bak çooook tehlikeli :A
Teknik bir çözüm bulsunlar Admin demek teknik iṣleri bilen demek. Renk ile hava atmasınlar. :A @Dosi
------

Pek bir sevindin bakıyorum. :A

Ha şu İrem mevzusu :A Aynen dönüşü yok, bu forum ikimize fazla :A

Ben bir dönem forumda adminlik yaptım bu arada :A bazinga'yı yeniden admin olabilmek için ortadan kaldırmış mıyımdır, neden olmasın :A
Ben vardım değil mi? Hangi dönem yapmıştın ? Vekil olarak mı atandın ? :A

Oooo sayıya bak çooook tehlikeli :A

Ben vardım değil mi? Hangi dönem yapmıştın ? Vekil olarak mı atandın ? :A
Sen bana Profesör derken admindim Şaşkın Adam :D Profesör lider ya hani, ben de adminken o yüzden koydum avatarıma.

Şubat 2017 – Haziran 2017 ve Ocak 2020 – Eylül 2020 arası adminlik yaptım.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Sen bana Profesör derken admindim Şaşkın Adam :D Profesör lider ya hani, ben de adminken o yüzden koydum avatarıma.

Şubat 2017 – Haziran 2017 ve Ocak 2020 – Eylül 2020 arası adminlik yaptım.
İyi iyi foruma üye olduktan 1 yıl sonra olmuşsun. :A

• İlginç
Reactions: Bully