Evet. Misal bazingaOylayacak kişi kaldı mı sence?![]()
Benim de aklıma o geldi bugün, bazinga dönmezse kazanan her gün zarara girmiş olacak
Niyeyse son 1 aydır hiç güven vermiyorsun. Bunun altından da sen çıkarsın gibi bir his oluşuyor. 😅Benim de aklıma o geldi bugün, bazinga dönmezse kazanan her gün zarara girmiş olacakBenim kazancım ise devam etmiş olacak
![]()
Sen niye bana karşı kötü düşünceler beslemeye başladın yaNiyeyse son 1 aydır hiç güven vermiyorsun. Bunun altından da sen çıkarsın gibi bir his oluşuyor. 😅
Benim de aklıma o geldi bugün, bazinga dönmezse kazanan her gün zarara girmiş olacakBenim kazancım ise devam etmiş olacak
![]()
Savaştayız. Geri dönüş yok demiştin. Forumun Sulh ve Selameti için bu mücadeleyi vermem şart. Admin ortalarda yok. Ne belli senin yapmadığın. 😂Sen niye bana karşı kötü düşünceler beslemeye başladın ya
Admini esir alacak halim yok ya@Dosi @Yakamoz-Asi
Ha şu İrem mevzusuSavaştayız. Geri dönüş yok demiştin. Forumun Sulh ve Selameti için bu mücadeleyi vermem şart. Admin ortalarda yok. Ne belli senin yapmadığın. 😂
Yakamoz için telafi ederiz durumu. Zamanında bazinga ’ya etiket yetkisi ver dedim kaynamıştı aradaBenim de aklıma o geldi bugün, bazinga dönmezse kazanan her gün zarara girmiş olacakBenim kazancım ise devam etmiş olacak
![]()
kendiside eski admin. O kadarda değilNiyeyse son 1 aydır hiç güven vermiyorsun. Bunun altından da sen çıkarsın gibi bir his oluşuyor. 😅
Benim tuzum kuruTeknik bir çözüm bulsunlar Admin demek teknik iṣleri bilen demek. Renk ile hava atmasınlar.@Dosi
------
Pek bir sevindin bakıyorum.![]()
Zaten olay mahalline İlk suçu işleyen gelir. 😂Ha şu İrem mevzusuAynen dönüşü yok, bu forum ikimize fazla
Ben bir dönem forumda adminlik yaptım bu aradabazinga'yı yeniden admin olabilmek için ortadan kaldırmış mıyımdır, neden olmasın
![]()
Telafi edeceğine hiç şüphem yokYakamoz için telafi ederiz durumu. Zamanında bazinga ’ya etiket yetkisi ver dedim kaynamıştı arada
O da bende olsa bu sorun olmazdı
kendiside eski admin. O kadarda değil![]()
@Dosi etiketlediği için geldimZaten olay mahalline İlk suçu işleyen gelir. 😂
Kaçıyor bulmalıyız bunu @Dosi 😅😅etiketlediği için geldimBen işten çıkayım yavaştan
![]()
Benim tuzum kuru![]()
Onu ayarlarız o kolayBu yönden olaya hiç bakmamıṣtım. 😱
Valla ben kazanırsam 30 gün bu etiketi isterim yani hiç kusura bakmasınlar.@Dosi Admini bul getir
![]()
çıkış yapana kadar iki dakika geçmişti zaten2 dk var henüz. Maçı erken bitirdin. Şikayet edicem seni. 😂
Zaten herkes foruma o şekilde üye olmuştur bir anda pat diye tekin gibi giren çok nadir kişi var onunda yakinda çıkabilir kokusu
Misal ben ilk birşey sorup belki 1 belki 2 sene sonra aktif olmuşumdir. Afk gecirdigmiz zaman çoktur![]()
@RüzgarGülü herşeyi karıştırmaya başladı yanlış hatırlıyorÇok güzel özetlemişsin valla![]()
Aynen benim de forum hikayem öyle oldu
@tekin gibi bodoslama dalamadık ortama![]()