Adının yanindaki x leri ne zaman atacaksın geldin kaç yaşına kral
😲😲😲Bu da rengini belli etti listeye alabilirim @Dosi
Yakamoz 2013 de vardı. Bitti ya yakamoz mu kaldı bak gökyüzüne yakamoz var mı hiç
orada misafirlik varmıydı ? ben hiç yok sanıyordum gelenler yine bizden olanlardır isveç asıllı olanlar gelmiyordur heraldeArtık geldim ama yine gitmişsin
Sorma ya Türkiye’de misafirlikten usanıyorum. Zamanımızın çoğu misafir ağırlamaek ile geçiyor Buradada bir ara yoğun olurdu misafirler. Şimdi ayda bir kaç kere var sadece.
Değişiyor dönem dönem yani
Aynen. Bir yanımız Türk olunca kurtulamıyoruz bu durumdanorada misafirlik varmıydı ? ben hiç yok sanıyordum gelenler yine bizden olanlardır isveç asıllı olanlar gelmiyordur heralde
onlarında aile içi buluşmaları sık oluyor sanırımda dışardan pek misafir gitmiyor? çekirdek aile kendi halinde sosyalleşiyor gibi, yinede sen tabi konuya daha hakimsin benimkisi sadece duyumlarAynen. Bir yanımız Türk olunca kurtulamıyoruz bu durumdan
Yani burada evlere gidilse ikram durumları yoktur. Belki kahve tamam
Çoğunlukta dışarda buluşulur.
pek baskı işe yaramıyor rahat ol biz nasıl @Bully ile kırk dereden su getirip oy vermediysek başkalarıda aynı yöntemi kullanmıştır @Yakamoz-Asi ihaneti çabuk unutuyormuş bully den öyle tiyo aldım
Onlarda çocuklar küçükken kardeşler buluşur. Sonrasında aile ilişkileride zayıflar. Kuzenler büyüdükçe yabancılaşırlar birbirlerineonlarında aile içi buluşmaları sık oluyor sanırımda dışardan pek misafir gitmiyor? çekirdek aile kendi halinde sosyalleşiyor gibi, yinede sen tabi konuya daha hakimsin benimkisi sadece duyumlar
------
pek baskı işe yaramıyor rahat ol biz nasıl @Bully ile kırk dereden su getirip oy vermediysek başkalarıda aynı yöntemi kullanmıştır @Yakamoz-Asi ihaneti çabuk unutuyormuş bully den öyle tiyo aldım
19 sayfa süren mesajları okurken kör oldum
İyi goygoy döndürmüşsünüz
@Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully @12.Adam @The_Erinch @tekin @Hobbit @xemrexxx @Angelica
Ha bu arada, bana oy verenleri kara listeye almanı kınıyorum @Yakamoz-Asi
Millet oyunu belli ettikten sonra fiṣini çekiyorum ne var bunda.
onlarında aile içi buluşmaları sık oluyor sanırımda dışardan pek misafir gitmiyor? çekirdek aile kendi halinde sosyalleşiyor gibi, yinede sen tabi konuya daha hakimsin benimkisi sadece duyumlar
------
Yeter uğraşma daha benle aaaMillet oyunu belli ettikten sonra fiṣini çekiyorum ne var bunda.
------
Demek @Bully öyle tüyo verdi hmmmm peki benim lakabımın eski isviçreli kötü moderatör olduğumu ve Akrep burcunun özelliklerini taṣıdığımıda söyledi mi
18 olunca taşınmak işte bizde olmayan durum istesekte bu kadar hızlı taşınamıyoruz asıl baskı 18 den sonra başlıyor bizimkilerdeOnlarda çocuklar küçükken kardeşler buluşur. Sonrasında aile ilişkileride zayıflar. Kuzenler büyüdükçe yabancılaşırlar birbirlerine
Çocuklar 18 olup taşındı mı anne baba ilişkiside bizdeki gibi değil
@Bully le öyle kafa kafaya verip sohbete daldıkmı istemsiz dedikodulara başlıyor, yok şu şöyle bu böyle valla inanırmısın bir kez hızını alamayıp benim dedikodumu bile nerdeyse yapacaktı zor durdumdum hele dur ben gideyim sonra başlarsın dedimMillet oyunu belli ettikten sonra fiṣini çekiyorum ne var bunda.
------
Demek @Bully öyle tüyo verdi hmmmm peki benim lakabımın eski isviçreli kötü moderatör olduğunu ve Akrep burcunun özelliklerini taṣıdığımıda söyledi mi
Yeter uğraşma daha benle aaa
Deha izlemeye kaçacağım şimdi
18 olunca taşınmak işte bizde olmayan durum istesekte bu kadar hızlı taşınamıyoruz asıl baskı 18 den sonra başlıyor bizimkilerde
ama seninde dediğine göre çekirdek ailede sosyalleşme fazla yanide çocuk evden çıkana kadar, sonrası herkes kendi dünyasında demekki bizde olsa damadı seçecekler gelini seçecekler evi seçecekler oturduğun komşunu seçecekeelr sülaleni peşine salacaklar taaki mezara kadar
------
@Bully le öyle kafa kafaya verip sohbete daldıkmı istemsiz dedikodulara başlıyor, yok şu şöyle bu böyle valla inanırmısın bir kez hızını alamayıp benim dedikodumu bile nerdeyse yapacaktı zor durdumdum hele dur ben gideyim sonra başlarsın dedim
kankiyiz falan ama işte bazen kendini sohbete fazla kaptırıyor
kankimi sana yedirmem öyle şimdi senin beklentin tüm yaptığı dedikoduları benden almak ama ben öyle kolay kolay arkadaşlarımı deşifre edemem ser veririm sır vermemBu kulaklar daha neler duyacak @Bully be vay be
Yakamoz 2013 de vardı. Bitti ya yakamoz mu kaldı bak gökyüzüne yakamoz var mı hiç
@Yakamoz-Asi iyi gazladim seni Kasım'da da listede ilk olman lazım reis
kankimi sana yedirmem öyle şimdi senin beklentin tüm yaptığı dedikoduları benden almak ama ben öyle kolay kolay arkadaşlarımı deşifre edemem ser veririm sır vermem
Oyumuz @Yakamoz-Asi ye gitti ama gönlümüz @Royal Highness yana. 🤩19 sayfa süren mesajları okurken kör oldum
İyi goygoy döndürmüşsünüz
@Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully @12.Adam @The_Erinch @tekin @Hobbit @xemrexxx @Angelica
Ha bu arada, bana oy verenleri kara listeye almanı kınıyorum @Yakamoz-Asi
yalnız @RüzgarGülü adres olarak gökyüzüne bakın diyor hiç yakamoz varmı diyor o da artniyetli sırf seni yok etmekle meşgul oysa senden yana olsa suya bakın derdi yakamozun gökyüzünde işi neÇenemiz düṣtü iyice ara vermek gerek
yalnız @RüzgarGülü adres olarak gökyüzüne bakın diyor hiç yakamoz varmı diyor o da artniyetli sırf seni yok etmekle meşgul oysa senden yana olsa suya bakın derdi yakamozun gökyüzünde işi ne
aha gördünmü @Royal Highness , işte böyleyken böyle ihanet her zaman beklemediğin yerden gelir
Tekin olmayan tekin kardeş bana bunu demeseydin iyiydi neyse bu video gelsin o zamanyalnız @RüzgarGülü adres olarak gökyüzüne bakın diyor hiç yakamoz varmı diyor o da artniyetli sırf seni yok etmekle meşgul oysa senden yana olsa suya bakın derdi yakamozun gökyüzünde işi ne
Aynen
İyide ben en az 3/4 mesajda bir @Yakamoz-Asi oy verdigimi söyledim. Bu bir sır değil.aha gördünmü @Royal Highness , işte böyleyken böyle ihanet her zaman beklemediğin yerden gelir