Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Artık geldim ama yine gitmişsin :A
Sorma ya Türkiye’de misafirlikten usanıyorum. Zamanımızın çoğu misafir ağırlamaek ile geçiyor :A Buradada bir ara yoğun olurdu misafirler. Şimdi ayda bir kaç kere var sadece.
Değişiyor dönem dönem yani :A
orada misafirlik varmıydı ? ben hiç yok sanıyordum :D gelenler yine bizden olanlardır isveç asıllı olanlar gelmiyordur heralde :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
orada misafirlik varmıydı ? ben hiç yok sanıyordum :D gelenler yine bizden olanlardır isveç asıllı olanlar gelmiyordur heralde :A
Aynen. Bir yanımız Türk olunca kurtulamıyoruz bu durumdan :A
Yani burada evlere gidilse ikram durumları yoktur. Belki kahve tamam :A
Çoğunlukta dışarda buluşulur.

• Güldürdün
Reactions: tekin
Aynen. Bir yanımız Türk olunca kurtulamıyoruz bu durumdan :A
Yani burada evlere gidilse ikram durumları yoktur. Belki kahve tamam :A
Çoğunlukta dışarda buluşulur.
onlarında aile içi buluşmaları sık oluyor sanırımda dışardan pek misafir gitmiyor? çekirdek aile kendi halinde sosyalleşiyor gibi, yinede sen tabi konuya daha hakimsin benimkisi sadece duyumlar :D
------

😲😲😲

@Yakamoz-Asi fav10 halkına korku yayarak psikolojik baskı yapıyor :A:A:A @Dosi
pek baskı işe yaramıyor rahat ol biz nasıl @Bully ile kırk dereden su getirip oy vermediysek başkalarıda aynı yöntemi kullanmıştır:A @Yakamoz-Asi ihaneti çabuk unutuyormuş bully den öyle tiyo aldım :A

onlarında aile içi buluşmaları sık oluyor sanırımda dışardan pek misafir gitmiyor? çekirdek aile kendi halinde sosyalleşiyor gibi, yinede sen tabi konuya daha hakimsin benimkisi sadece duyumlar :D
------

pek baskı işe yaramıyor rahat ol biz nasıl @Bully ile kırk dereden su getirip oy vermediysek başkalarıda aynı yöntemi kullanmıştır:A @Yakamoz-Asi ihaneti çabuk unutuyormuş bully den öyle tiyo aldım :A
Onlarda çocuklar küçükken kardeşler buluşur. Sonrasında aile ilişkileride zayıflar. Kuzenler büyüdükçe yabancılaşırlar birbirlerine :A
Çocuklar 18 olup taşındı mı anne baba ilişkiside bizdeki gibi değil

• Beğendim
Reactions: tekin
19 sayfa süren mesajları okurken kör oldum :F :F
İyi goygoy döndürmüşsünüz :Z:Z

@Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully @12.Adam @The_Erinch @tekin @Hobbit @xemrexxx @Angelica

Ha bu arada, bana oy verenleri kara listeye almanı kınıyorum @Yakamoz-Asi :A :A

😲😲😲

@Yakamoz-Asi fav10 halkına korku yayarak psikolojik baskı yapıyor :A:A:A @Dosi
Millet oyunu belli ettikten sonra fiṣini çekiyorum ne var bunda. :A
------

------

Demek @Bully öyle tüyo verdi hmmmm :A peki benim lakabımın eski isviçreli kötü moderatör olduğunu ve Akrep burcunun özelliklerini taṣıdığımıda söyledi mi :A

------

Demek @Bully öyle tüyo verdi hmmmm :A peki benim lakabımın eski isviçreli kötü moderatör olduğumu ve Akrep burcunun özelliklerini taṣıdığımıda söyledi mi :A
Yeter uğraşma daha benle aaa :A

Deha izlemeye kaçacağım şimdi :A

Onlarda çocuklar küçükken kardeşler buluşur. Sonrasında aile ilişkileride zayıflar. Kuzenler büyüdükçe yabancılaşırlar birbirlerine :A
Çocuklar 18 olup taşındı mı anne baba ilişkiside bizdeki gibi değil
18 olunca taşınmak işte bizde olmayan durum istesekte bu kadar hızlı taşınamıyoruz:D asıl baskı 18 den sonra başlıyor bizimkilerde:D
ama seninde dediğine göre çekirdek ailede sosyalleşme fazla yanide çocuk evden çıkana kadar, sonrası herkes kendi dünyasında demekki :D bizde olsa damadı seçecekler gelini seçecekler evi seçecekler oturduğun komşunu seçecekeelr sülaleni peşine salacaklar taaki mezara kadar:A
------

------

Demek @Bully öyle tüyo verdi hmmmm :A peki benim lakabımın eski isviçreli kötü moderatör olduğunu ve Akrep burcunun özelliklerini taṣıdığımıda söyledi mi :A
@Bully le öyle kafa kafaya verip sohbete daldıkmı istemsiz dedikodulara başlıyor, yok şu şöyle bu böyle valla inanırmısın bir kez hızını alamayıp benim dedikodumu bile nerdeyse yapacaktı zor durdumdum hele dur ben gideyim sonra başlarsın dedim :A
kankiyiz falan ama işte bazen kendini sohbete fazla kaptırıyor :A

Yeter uğraşma daha benle aaa :A

Deha izlemeye kaçacağım şimdi :A

18 olunca taşınmak işte bizde olmayan durum istesekte bu kadar hızlı taşınamıyoruz:D asıl baskı 18 den sonra başlıyor bizimkilerde:D
ama seninde dediğine göre çekirdek ailede sosyalleşme fazla yanide çocuk evden çıkana kadar, sonrası herkes kendi dünyasında demekki :D bizde olsa damadı seçecekler gelini seçecekler evi seçecekler oturduğun komşunu seçecekeelr sülaleni peşine salacaklar taaki mezara kadar:A
------

@Bully le öyle kafa kafaya verip sohbete daldıkmı istemsiz dedikodulara başlıyor, yok şu şöyle bu böyle valla inanırmısın bir kez hızını alamayıp benim dedikodumu bile nerdeyse yapacaktı zor durdumdum hele dur ben gideyim sonra başlarsın dedim :A
kankiyiz falan ama işte bazen kendini sohbete fazla kaptırıyor :A

Bu kulaklar daha neler duyacak @Bully be vay be :A

Yakamoz 2013 de vardı. Bitti ya yakamoz mu kaldı bak gökyüzüne yakamoz var mı hiç :F

@Yakamoz-Asi iyi gazladim seni Kasım'da da listede ilk olman lazım reis :D

Çenemiz düṣtü iyice ara vermek gerek :A
------

kankimi sana yedirmem öyle şimdi senin beklentin tüm yaptığı dedikoduları benden almak ama ben öyle kolay kolay arkadaşlarımı deşifre edemem ser veririm sır vermem :A

Bu deṣifre etmediğin halin mi :A :A @Dosi @Bully