- Reaksiyon puanı
- 31,810
- Puanı
- 1,059
On numara oldu takımlar. Berkan'ı da aldık yanımıza, rahat rahat destekleyeceğiz reyizi SMS olarak da hayvan gibi güçlü bizim takım. En kötü 1 dokunulmazlık alıp yollarız karşı taraftan birini@MasacRE, artık o adamı da yanımıza almanın vakti geldi... @Emre Ozansoy ait olduğun yere hoş geldin.
Oyun sırasında gülüşüp eğlendiklerinde sinir olmuştum zaten İyi dedi reisim, uzak dursun Sercan'dan
Olabilitisi var diyorsun 😂😂
Nisaya laf sallama saatim gelmiş
Ancak o kuyruk kadar ihtimal işte O da %40 değil olsa olsa %10 falandırOlabilitisi var diyorsun 😂😂
Nisa'nın SMS'leri sağlam abi, öyle kolay değil elemekNisaya laf sallama saatim gelmiş
Nsanın teke tek smslerde fazla zorlayacağını düşünmüyorum bence son 6 da falan elenecek.
Sanada en sevdiğim Heee heee tamam GİF imi yollayacağım hazır mısınNisa'nın SMS'leri sağlam abi, öyle kolay değil elemek
İsmail abimi yollayacaksan gönder gelsin abiSanada en sevdiğim Heee heee tamam GİF imi yollayacağım hazır mısın
Yav he he
Senin tahminlerinden daha gerçekçi olduğu kesin Senin ilk dördünü de yazalım buraya. Aycan-Papatya-Mert-Ersin. Var mı bu 4 kişiyi görebilen Survivor'da @Sherlock @DarkLegenD @BullyYav he he
Bunu sevmedim
Senin tahminlerinden daha gerçekçi olduğu kesin Senin ilk dördünü de yazalım buraya. Aycan-Papatya-Mert-Ersin. Var mı bu 4 kişiyi görebilen Survivor'da @Sherlock @DarkLegenD @Bully
Son haftası Enescim.Dondurma reis hariç harika bir final tablosu Utku beyciğim. Dondurma reise de razı oluruz artık, herifi indiremiyoruz SMS‘in zirvesinden.
Ya ben şeyi merak ediyorum, Elif hangi noktaya kadar dokunulmaz olacak?
@12.Adam dan da füze görseli rica edelimKütük yok olmuş... @Maskeli Fedai