- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
Ben de füze attım onu gördün müPaylaştım
Ben de füze attım onu gördün müPaylaştım
bence diyorki saat olmuş 2 halen mi nisa ... başka işiniz mi yok @Tolstoyevski@Tolstoyevski de bir olmamış sevdası var abi. Nerede bir olmamış atılsa kokusunu alıp geliyor o da yapıştırıyor bir tane
Göremedim sayfa sayısını söylersen bakacağım ya da tekrardan at😂Ben de füze attım onu gördün mü
Şu mesaja füze istemiştimGöremedim sayfa sayısını söylersen bakacağım ya da tekrardan at😂
Senin tahminlerinden daha gerçekçi olduğu kesin Senin ilk dördünü de yazalım buraya. Aycan-Papatya-Mert-Ersin. Var mı bu 4 kişiyi görebilen Survivor'da @Sherlock @DarkLegenD @Bully
Nisa reisim 24 saat benimle, saati yok bu işinbence diyorki saat olmuş 2 halen mi nisa ... başka işiniz mi yok @Tolstoyevski
Bu konularda elimde değil, çok bonkör davranıyorum alın kulunuz köleniz olsun yeter ki canınız sağolsun diye.bence diyorki saat olmuş 2 halen mi nisa ... başka işiniz mi yok @Tolstoyevski
@Tolstoyevski de bir olmamış sevdası var abi. Nerede bir olmamış atılsa kokusunu alıp geliyor o da yapıştırıyor bir tane
Peki nereden gördün sen bizi Hayırdır yani ne işin var Survivor konusunda @The_ErinchBu konularda elimde değil, çok bonkör davranıyorum alın kulunuz köleniz olsun yeter ki canınız sağolsun diye.
itiraf et duvarında posteride varmıNisa reisim 24 saat benimle, saati yok bu işin
Şampiyon olunca kupasıyla beraber asarız posteriniitiraf et duvarında posteride varmı
Daha o sayfaya gelmediğim için okumayamışımdır Mazur görŞu mesaja füze istemiştim
Olm bu forumda senden benden daha iyi izleyici.Peki nereden gördün sen bizi Hayırdır yani ne işin var Survivor konusunda @The_Erinch
Orasını boşver @Dosi nin konulardan birine girerken yanlışlıkla tıklamış olabilirim Onun olmamış yarışmasına katkı olmuş oldu ama müsrif davranılmasına da tepki gösteriyor.Peki nereden gördün sen bizi Hayırdır yani ne işin var Survivor konusunda @The_Erinch
Çok güzel be...
@Tolstoyevski Ardahan'ı destekler Bak gelmişken sana bir bilgi vereyim Tols. Bu Ardahan yarışmada en az desteklenen isimlerdendi. Sonra bir hafta Fatih Terim selam söylemiş ona. Acun söyledi bunu yayında. Ertesi hafta adam ilk ikiye girdi SMS sıralamasında
Bursalı futbolcu hariç kim kimdir kaç kişi kaldı bilmiyorum gerçekten ama eğer çok yarışmacı kalmadıysa isimlerin belirtmeden fotoğraflarını atabilirseniz gönlümden geçeni söylerim. @MasacRE
Buyur@MasacRE canım yoldaşım senden bir ricam olacak.
Lebron james görseli sansürsüz halini özelden atabilir msnz?