Ben de füze attım onu gördün müPaylaştım
Ben de füze attım onu gördün müPaylaştım
bence diyorki saat olmuş 2 halen mi nisa ... başka işiniz mi yok@Tolstoyevski de bir olmamış sevdası var abi. Nerede bir olmamış atılsa kokusunu alıp geliyor o da yapıştırıyor bir tane![]()
Göremedim sayfa sayısını söylersen bakacağım ya da tekrardan at😂Ben de füze attım onu gördün mü![]()
Şu mesaja füze istemiştimGöremedim sayfa sayısını söylersen bakacağım ya da tekrardan at😂
Senin tahminlerinden daha gerçekçi olduğu kesinSenin ilk dördünü de yazalım buraya. Aycan-Papatya-Mert-Ersin. Var mı bu 4 kişiyi görebilen Survivor'da
@Sherlock @DarkLegenD @Bully
Nisa reisim 24 saat benimle, saati yok bu işin
Bu konularda elimde değil, çok bonkör davranıyorum alın kulunuz köleniz olsun yeter ki canınız sağolsun diye.
@Tolstoyevski de bir olmamış sevdası var abi. Nerede bir olmamış atılsa kokusunu alıp geliyor o da yapıştırıyor bir tane![]()
Peki nereden gördün sen biziBu konularda elimde değil, çok bonkör davranıyorum alın kulunuz köleniz olsun yeter ki canınız sağolsun diye.![]()
itiraf et duvarında posteride varmıNisa reisim 24 saat benimle, saati yok bu işin![]()
Şampiyon olunca kupasıyla beraber asarız posteriniitiraf et duvarında posteride varmı![]()
Daha o sayfaya gelmediğim için okumayamışımdırŞu mesaja füze istemiştim![]()
Olm bu forumda senden benden daha iyi izleyici.
Orasını boşver @Dosi nin konulardan birine girerken yanlışlıkla tıklamış olabilirim
Çok güzel be...
@Tolstoyevski Ardahan'ı destekler
Bursalı futbolcu hariç kim kimdir kaç kişi kaldı bilmiyorum gerçekten ama eğer çok yarışmacı kalmadıysa isimlerin belirtmeden fotoğraflarını atabilirseniz gönlümden geçeni söylerim.
Buyur@MasacRE canım yoldaşım senden bir ricam olacak.![]()
Lebron james görseli sansürsüz halini özelden atabilir msnz?