The_Erinch
Favori Üye
Atayım atmasına da forum içinde kullanma sakın onuLebron james görseli sansürsüz halini özelden atabilir msnz?
İyi geceler abi
Sabar sözü gerçekten kullanmayacam şayet kullanırsam atın beni aha da bundan büyük söz yoktur.Atayım atmasına da forum içinde kullanma sakın onu
Bunlar kaldıBursalı futbolcu hariç kim kimdir kaç kişi kaldı bilmiyorum gerçekten ama eğer çok yarışmacı kalmadıysa isimlerin belirtmeden fotoğraflarını atabilirseniz gönlümden geçeni söylerim. @MasacRE
Benim Berkan
Yıkıldım... Üzüldüm... Tükendim...Nisa yakın zamanda elenmez abi, o yüzden rahatız.
Berkan.
Yok ya forum içinden atmayayım ne olursa olsun boşver Google'da o sözü aratırsan çıkar zaten.Sabar sözü gerçekten kullanmayacam şayet kullanırsam atın beni aha da bundan büyük söz yoktur.
Kızlardan soldaki beyazlı çok hırslı, ortadaki sarılı masum ama tehlikeli, en sağdaki siyahlı ise yorgun ve bezmiş gibi duruyor. Soldaki harcayacak gibi dursa da ortadaki sarı tişörtlü kadından yana olsun gönlüm.Bunlar kaldı
Bir de bu var. O kenarda kalmış görünmemiş, ayrıca ekleyeyim
Cemal Can, Elif ile üçüncülük için kapışır bende. 2 numara BabakoYıkıldım... Üzüldüm... Tükendim...
Hangi söz wallahi bilmiyorum 🤷♀️ Bari İpucu verinYok ya forum içinden atmayayım ne olursa olsun boşver Google'da o sözü aratırsan çıkar zaten.
Cemal Can'ı size sevdirememek de benim suçum olsun. Üçüncülük demek ha, vay be. @Sherlock sen, sen de mi böyle düşünüyorsun?Cemal Can, Elif ile üçüncülük için kapışır bende. 2 numara Babako
Tespitlerin fena değil Soldaki gerçekten baya hırslı Ortadaki baya iyi biri. Tehlikeli de denmez, hiçbir olaya karıştığı görülmedi. Sağdaki de benim favorim. Avatarımdaki kızKızlardan soldaki beyazlı çok hırslı, ortadaki sarılı masum ama tehlikeli, en sağdaki siyahlı ise yorgun ve bezmiş gibi duruyor. Soldaki harcayacak gibi dursa da ortadaki sarı tişörtlü kadından yana olsun gönlüm.
"çok güçlü arkadaşlar" bu 3 kelimeyi yaz çıkacak zatenHangi söz wallahi bilmiyorum 🤷♀️ Bari İpucu verin
En sağdakiyle en soldaki kız arasında iyi saç baş yolma kavgası olurmuş, öyle gözüküyor.Tespitlerin fena değil Soldaki gerçekten baya hırslı Ortadaki baya iyi biri. Tehlikeli de denmez, hiçbir olaya karıştığı görülmedi. Sağdaki de benim favorim. Avatarımdaki kız
@xdragxx full olarak tweeti özelden gönderdi"çok güçlü arkadaşlar" bu 3 kelimeyi yaz çıkacak zaten
Bıraksan paragraflar boyunca analiz yapar. Karizması çizilmesin diye çok uğraşıyor.Tolsto da sizi yiyo izlemiyorum diye tespit yapıyo sonra
Sevmiyorlar birbirlerini ama mümkünse saç baş yolma kavgası olmasın. Soldaki parçalar benimkini, tam bir cadı oEn sağdakiyle en soldaki kız arasında iyi saç baş yolma kavgası olurmuş, öyle gözüküyor.
Ahanda ekibindeki bekocu lar çoğalıyor.