Son haftası Enescim.
Çok kısa sürüyormuş etkisi abi ya, sembolü çok anlamsızlaştırmışlar bu sezon.
Son haftası Enescim.
Paramparçayım..Senin tahminlerinden daha gerçekçi olduğu kesin Senin ilk dördünü de yazalım buraya. Aycan-Papatya-Mert-Ersin. Var mı bu 4 kişiyi görebilen Survivor'da @Sherlock @DarkLegenD @Bully
Anlamlı birşey söyle bana Enesssss... Nisa mıÇok kısa sürüyormuş etkisi abi ya, sembolü çok anlamsızlaştırmışlar bu sezon.
Dondurma reisin final dörtlüsüne kalacağı kesin maalesef Şerlok beyciğim. Üzülerek kabul etmek zorundayım bunuDondurma reis hariç harika bir final tablosu Utku beyciğim. Dondurma reise de razı oluruz artık, herifi indiremiyoruz SMS‘in zirvesinden.
Ya ben şeyi merak ediyorum, Elif hangi noktaya kadar dokunulmaz olacak?
Paramparçayım..
Peki Nisa sinerji grubuna girmen için kimlerin elenmesi gerekiyor
hep bir domates atmak istemişimdirPeki Nisa sinerji grubuna girmen için kimlerin elenmesi gerekiyor
Bence bu mesaj domatesi hak etmiyordu yahep bir domates atmak istemişimdir
Kızı hiç bir zaman tam sevemiyorum..arada yükseliyorum sonra gene down, finale kalsa karşısına oturanı desteklerim sanırım :SPeki Nisa sinerji grubuna girmen için kimlerin elenmesi gerekiyor
Bak bu olmamışı hak etti işte...Kızı hiç bir zaman tam sevemiyorum..arada yükseliyorum sonra gene down, finale kalsa karşısına oturanı desteklerim sanırım :S
Paylaştım@12.Adam dan da füze görseli rica edelim
@Tolstoyevski de bir olmamış sevdası var abi. Nerede bir olmamış atılsa kokusunu alıp geliyor o da yapıştırıyor bir tane