TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Olay bence şundan kaynaklı Cemal Can ile Ardahan konsey öncesinde anlaşmışlar Cemal Can Nisa'yı alma demiş Ardahan'da kabul etmiş ama Ardahan bunu kabul ederken Cemal Can'ın Nisa'yı ilk alacağını düşünmüş ama şimdi Cemal Can ilk Berkan'ı ondan sonra Barış'ı alarak Ardahan'ın seçim yapmasını kısıtlıyor yani orada Nisa gibi iyi bir yarışmacı varken Ardahan Nisa'yı alamıyor üstelik Cemal Can iyi olan Berkan ve Barış'ı alaraktan Ardahan'a daha düşük performans yüzdesine sahip olan yarışmacılar kalıyor. Ben böyle anladım.

Aynı düşünüyoruz. Ardahan, Nisa ve Cemal Can'ı ayırmamak adına ve ayrıca Sercan'la Nisa'nın bir araya gelmemesi adına Cemal Can'a Nisa'yı almayacağını söylemiş işte. Cemal Can bu toleransın kibar bir tabirle suyunu çıkarttı. :A

• Beğendim
Reactions: Hazem
EX1r9WQWAAEZ0J9

Ardahan yasini mi seçmiş :S o kavga neydi?
Hem niye Cemal Berkan tek 2 diğerleri 4? :A

Ya konseyde o kavganın iki tarafı birden özür diledi, tatlıya bağlandı mevzu klasik. :A

Dokuz kişiler, seçme önceliği ise Ardahan'da. Acun da Elif'i Ardahan'ın takımına verdi en başta, henüz seçmeler başlamamışken. O yüzden Ardahan'ın takımı bir kişi fazla olacak. :A Bence düzgün açıkladım. :A

• Beğendim
Reactions: Dosi
Yalnız Kırmızı takım üst üste dokunulmazlığı kaybederse Nisa veya Berkan bay bay. :Z