The_Erinch
Favori Üye
Yane özetle... gene Nisanın gönlünü yapmaya çalışıyor millet..
Olan gene Sercana oldu
Olan gene Sercana oldu
Olay ne? Şuan kim kimle?Anladığım kadarıyla Ardahan, "Nisa'yı almam" demiş konseyden önce. Ancak şimdi, "alırım bak" diyor. Sanırım ortalığı karıştıran Babuş, bu durumda bu görselimiz kendisine gidiyor...
Ekli dosyayı görüntüle 85774
Hayır Ardaha Nisayı alacam deyip durdu Cemal da onu duyunca Nisayı alacam dedi öncesinde Barış demişti Cemal ardahanı duyunca Nisa dedi
Olay ne? Şuan kim kimle?
150 IQ Reis yine çözmüş olayı.
Ardahan yasini mi seçmiş :S o kavga neydi?Cemal Can - Berkan vs. Ardahan - Elif - Yasin - Sercan şu an. En son Cemal Can seçecekti.
Abla hiçbir şey anlamadım bu mesajından.
Seçme yetkisi Nisa reisimde olmamasına rağmen takımların seçilmesine doğrudan etki ediyor, uzun adam...
Olay bence şundan kaynaklı Cemal Can ile Ardahan konsey öncesinde anlaşmışlar Cemal Can Nisa'yı alma demiş Ardahan'da kabul etmiş ama Ardahan bunu kabul ederken Cemal Can'ın Nisa'yı ilk alacağını düşünmüş ama şimdi Cemal Can ilk Berkan'ı ondan sonra Barış'ı alarak Ardahan'ın seçim yapmasını kısıtlıyor yani orada Nisa gibi iyi bir yarışmacı varken Ardahan Nisa'yı alamıyor üstelik Cemal Can iyi olan Berkan ve Barış'ı alaraktan Ardahan'a daha düşük performans yüzdesine sahip olan yarışmacılar kalıyor. Ben böyle anladım.Abla hiçbir şey anlamadım bu mesajından.
Allah kimseyi Nisa iticisinin çocuk hareketlerini destekleyecek kadar düşürmesin.
Arda sercanlarla konuşurken aralarında sürekli nisayı alacam dedi tamam mı bu sırada cemale soruldu barışı alacam dedi o sırada Ardahan Nisayı ben alacam deyince Cemal yok tmm Nisayı alacam dedi oldumu
Uzun adamın suçu ne
Kafayı yiyeceğim şimdi.Olmadı abla, yine anlamadım.
Kafayı yiyeceğim şimdi.