- Reaksiyon puanı
- 113,409
- Puanı
- 1,060
Aman hep sonra hep sonra :SAklıma soru gelirse, sorarım.
Aman hep sonra hep sonra :SAklıma soru gelirse, sorarım.
Aklımda yokken nasıl sorayım.Aman hep sonra hep sonra :S
Soruyu beğenmezsem eğer, sana o espriyle karşılık veririm, belirtiyorum şimdiden.Aklıma soru gelirse, sorarım.
Ama olmadı şimdi bu.Soruyu beğenmezsem eğer, sana o espriyle karşılık veririm, belirtiyorum şimdiden.
Şifreli bir mesaj mı bu şimdi.
Espri yaptım yine. İlki kadar iyi değildi.Şifreli bir mesaj mı bu şimdi.
Biraz merak duygum olsa güzel sorular sorardim ama günlük hayatta da böyle genel sorular sormaktan hoslanmiyorum, merakli degilim desem daha dogru olur aslinda.Teşekkürler
@MasacRE @MEnes @Sherlock @kerem @Tolstoyevski @serhatt @alperuz @Aserat @eskici @Turkuazz @Forumdash @denizz19 @emreemreu hadi @xdragxx A özelden gizli soru sorun @Araf 'a yöneltecek. Çok zor sorular sorun aman
Yalnız sonra ifşa olacaksınız ona göre
Tamam, anonim soru gelirse, kimin olacağı belli oldu. Kendisini bir anda ifşa eden bir @kerem var.
Sorabilirsin Ama çok özel olursa cevaplamayabilirIstedigimiz her seyi sorabiliyor muyuz? Ona göre düsünecegim. @xdragxx
Maksimum kac soru sorabiliyoruz? Aklima binbir türlü sey geldi. Ara vermesem diger konuklara da sorabilirdim tüh.Sorabilirsin Ama çok özel olursa cevaplamayabilir
Bu konu üzerinden sınırsız sorabilirsin Özelden 2 hakkın varMaksimum kac soru sorabiliyoruz? Aklima binbir türlü sey geldi. Ara vermesem diger konuklara da sorabilirdim tüh.
Çok özel ve tartışmaya açık olmadığı sürece her şeyi sorabilirsin.Istedigimiz her seyi sorabiliyor muyuz? Ona göre düsünecegim. @xdragxx
Hiç fırsat bulamadım ama bulacağım elbet... Buradan da özelden de bir şeyler soracağım diye düşünüyorum... Ama süresi var mı ona göre bakayım durumlara. Cumartesi veya Pazar'a kadar demiştiniz sanırım.Teşekkürler
@MasacRE @MEnes @Sherlock @kerem @Tolstoyevski @serhatt @alperuz @Aserat @eskici @Turkuazz @Forumdash @denizz19 @emreemreu hadi @xdragxx A özelden gizli soru sorun @Araf 'a yöneltecek. Çok zor sorular sorun aman
Yalnız sonra ifşa olacaksınız ona göre
Pazar gecesi kapanır acelesi yokHiç fırsat bulamadım ama bulacağım elbet... Buradan da özelden de bir şeyler soracağım diye düşünüyorum... Ama süresi var mı ona göre bakayım durumlara. Cumartesi veya Pazar'a kadar demiştiniz sanırım.
İyi o zaman bir şeyler kurcalarım ben de burada...Pazar gecesi kapanır acelesi yok
Türkçeyi bu kadar iyi kullandığına göre; bu ya @Sherlock olacak ya da @Tolstoyevski. Tahmin ile giriş yapalım da, soruya cevabı yazarım.@Araf özelden 2 sorun geldi
Sorular kimden gelmiştir?
- Evin yanıyor, içindeki her şey de öyle. Sevdiğin insanları ve hayvanlarını kurtardıktan sonra, eğer zaman kalmışsa, neyi kurtarmak için içeri dalarsın?
- Eğer yetiştirilme şeklin ile ilgili bir tek şeyi değiştirebilseydin, bu ne olurdu?
Cık bilemedinTürkçeyi bu kadar iyi kullandığına göre; bu ya @Sherlock olacak ya da @Tolstoyevski. Tahmin ile giriş yapalım da, soruya cevabı yazarım.