Son 4'e kaldin saka maka iyi gidiyorsun.
Son bi anket için etiketleme yapta sonuç netkeşsin
Son 4'e kaldin saka maka iyi gidiyorsun.
Sen yap senin anketin sonucta.Son bi anket için etiketleme yapta sonuç netkeşsin
Sen yap senin anketin sonucta.
Çevrimiçi kullanıcıları sen görebiliyor msn?Iyi neyse ki, önemli bir sey olmadi.
Aynen çok haklısın.@kerem bu yarışmayı bize sunduğun ellerin dert görmesin bacım. Herkesi tanıdık bu sayede. Thanks God, dimdik ayaktayız...
Hayir ben moderatör degilim.Çevrimiçi kullanıcıları sen görebiliyor msn?
Tamam mi?Sunucu sensin. Her hafta yaptın bu haftada yap.
Yarı finalde de böyle yaratıcı konseptlet bekliyoruz senden.Aşqoo ben yaptım. Tabi ki zor olacak. Klasik rap türkü konseptleri bana yakışmaz.
Bu arada @Özgür beklediğin kadar şaşırtıcı buldun mu konsept seçeneklerimi? Geçen hafta baya meraklandırmıştım seni
@kerem bu hafta recap yok dimi? Çeyrekte olmuyordu. @Ahmed @xBUGRAx @dreamy @mrt-06 ona göre sahne seçersiniz.
Yarı finalde de böyle yaratıcı konseptlet bekliyoruz senden.
Konseptin yabanci ve türk karışımı olması benim de kafamı çok karıştırıyor. Yabancı çok iyi seçimler var ama yerliler karşısında zayıf kalır. Genel olarak yerlilerde ise performans çok az, daha çok sakin durdukları yerde şarkı söylüyorlar.
Nasıl yapalım bu işi. Hep böyle ikili konseptler kötü yani dil bakımından diyorum. @kerem @sokak sanati
Bu konuşmayı ben geçen hafta yapmiştim rol çalma seni küçük gelin @kerem @sokak sanati@kerem bu yarışmayı bize sunduğun ellerin dert görmesin bacım. Herkesi tanıdık bu sayede. Thanks God, dimdik ayaktayız...
Bu konuşmayı ben geçen hafta yapmiştim rol çalma seni küçük gelin @kerem @sokak sanati
Ben ona ender dicem o da bana adnan filan der heraldeBoş ver şimdi Ahmoşu. Şu konuda sana @Serhat'a gol atma fırsatı verdim. Vur golünü
Beni yönlendirmeyi unuttun 😏 orta seçeneğe verdim.
Sonuç belli zaten