Harcatmişlar Kim dedi sana şevvamle gel diyeTorununu harcıyorlar.
Harcatmişlar Kim dedi sana şevvamle gel diyeTorununu harcıyorlar.
Ben ilk yorumunu türküye değil, slow diyenlere yaptığını düşünmüştüm. 😱 Kazım Koyuncu ve Şevval Sam’la geldim hem ben.Harcatmişlar Kim dedi sana şevvamle gel diye
Survivor kitlesine oynadiin gibi çürük elmacılara da mı oynuyorsunBen ilk yorumunu türküye değil, slow diyenlere yaptığını düşünmüştüm. 😱 Kazım Koyuncu ve Şevval Sam’la geldim hem ben.
Kendi seçimim tamamen.
Evet biraz öyle denebilir. Umarım elenmem ya.Survivor kitlesine oynadiin gibi çürük elmacılara da mı oynuyorsun
Umarim elenmezsin Yine vicdanım ve aklımın arasındasınEvet biraz öyle denebilir. Umarım elenmem ya.
Eğer elenirsem senle art arda elenmiş olacağız. Her şeye hazırlıklı ol sonuçlar açıklanırken kalp hapların falan yanında olsun, ne olur ne olmaz.Umarim elenmezsin Yine vicdanım ve aklımın arasındasın
O şarkıya slow diyenlerin bir kültürlenip gelmelerini tavsiye ederim. İşte Gidiyorum olsa anlarım da Koyverdun Gittun Beni net türkü.
Ama bunlar tam olarak halk müzigine dahil olmuyor ki? Coverlandigi icin kendi yorumlariyla o türkünün türü degisebiliyor.İkisi de net şekilde türkü. Türkü zaten pop, rock gibi bir müzik türünden ziyade eserin çeşidiyle ilgili bir şey.
Hatta ben ilk başta Haluk Levent seçmeyi düşünmüştüm. Bu da türkü mesela rock türünde icra edilmesine rağmen.
Torunun elensin gitsin artik, kurtulayim ondan da.Torunuma kim dediyse @dreamy
Mesela burda Aydilge benim yarıştığım türküyü söylemiş. Şimdi şarkı pop mu oldu yani.Ama bunlar tam olarak halk müzigine dahil olmuyor ki? Coverlandigi icin kendi yorumlariyla o türkünün türü degisebiliyor.
Senin artık bi favorin var zaten Yedirtmicem şu laftan sonra @dreamyTorunun elensin gitsin artik, kurtulayim ondan da.
Torunun elensin gitsin artik, kurtulayim ondan da.
Türkü ve halk müziği tam olarak aynı şey değil ki işte. Halk müziğine dahil oluyorlar mı ben de emin değilim ama türkü olduğu kesin.Ama bunlar tam olarak halk müzigine dahil olmuyor ki? Coverlandigi icin kendi yorumlariyla o türkünün türü degisebiliyor.
Sunucu taraf tutuyor demek. Zaten bir dahaki sezon yerine darbeyle @sokak sanati nı getirteceğiz son çırpınışları.Senin artık bi favorin var zaten Yedirtmicem şu laftan sonra @dreamy
Al birini vur ötekine bu evladım @sokak sanati @keremSunucu taraf tutuyor demek. Zaten bir dahaki sezon yerine darbeyle @sokak sanati nı getirteceğiz son çırpınışları.
Iste dogru bilinen bir yanlis o. Sözlü halk müzilerinin bütünü türküdür, basta @Özgür söyleyince karsi ciktim ama derinlemesine arastirinca resmiyette böyle oldugunun kanisina vardim.Türkü ve halk müziği tam olarak aynı şey değil ki işte. Halk müziğine dahil oluyorlar mı ben de emin değilim ama türkü olduğu kesin.
Favorim mi? Kimmis o benim niye haberim yok?Senin artık bi favorin var zaten Yedirtmicem şu laftan sonra @dreamy
Sunucu taraf tutuyor demek. Zaten bir dahaki sezon yerine darbeyle @sokak sanati nı getirteceğiz son çırpınışları.
Taraf tutsaydim seni degil @Yiğitt'i sampiyon yapardim zamaninda.Al birini vur ötekine bu evladım @sokak sanati @kerem
Aslan parçası beeTaraf tutsaydim seni degil @Yiğitt'i sampiyon yapardim zamaninda.
Sen niye taraf tutmadiysan ondan.Aslan parçası bee
NİYE TARAF TUTMADIN O ZAMAN?