TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta (Türküler)

Niye almadi o zaman? Bence de Ah Yalan Dünya cok güclü bir sarki, türkü dinlemesem de severim bende. :A

Belki gelecek sezon sen yarisir kullanirsin kim bilir. :A
Elenme adayı yaptı kendini bir anda😏

Yok yok ben anlayacağımı anladım :A
Gelecek sezon buralardaysam şartlar ve durumlara göre bakarız :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Son düzenleme:
Aynen öyle, garanti sarkilardandi yazik olmus. :X

Eglenceli olur aslinda, duruma göre bakarsin. :A
Bir tek oyuncu yarışmasında yarışmacı olmuştum ve kazanmıştım. Başkada yarışmacı geçmişim olmadı. Senin gibi zirvede bıraktım :A
Ben kalpten giderim herhalde. O heyecanlardan dolayı uzak duruyorum :F

• Güldürdün
Reactions: kerem
Sebo'yu seviyordum favorimdi zaten gecen sezon. Hic düsük puanlar almadi benden ama Sertab'la yaristigimda bana hep 1 vermesi ve finalde desteklememesi gibi ya da Yanarim'a 3 verip bu sezon o sarkiyla yarismasi gibi. Elenmesini istememin nedenleri cok. :A
İntikam soğuk yenen yemek diyorsun yani :A:A @dreamy

• Güldürdün
Reactions: dreamy
Bir tek oyuncu yarışmasında yarışmacı olmuştum ve kazanmıştım. Başkada yarışmacı geçmişim olmadı. Senin gibi zirvede bıraktım :A
Ben kalpten giderim herhalde. O heyecanlardan dolayı uzak duruyorum :F
Bilmiyorum ya, bende hic elenme duygusunu yasayamadim ama 2 puanla pacayi kurtardigim bir hafta olmustu kalpten gidiyordum zaten. Herkes kerem elenecek diyordu birde. :F

Ama güzel oluyor iste, alisiriz herhalde digerleri gibi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sebo'yu seviyordum favorimdi zaten gecen sezon. Hic düsük puanlar almadi benden ama Sertab'la yaristigimda bana hep 1 vermesi ve finalde desteklememesi gibi ya da Yanarim'a 3 verip bu sezon o sarkiyla yarismasi gibi. Elenmesinin istememin nedenleri cok. :A
Ya ilk nedenlere okey de diğerinde haklı değilsin. Zevklerim değişmiş olamaz mı, koca 1.5 yıl geçmiş üzerinden gayet doğal. :A @Forumdash

• Güldürdün
Reactions: kerem and Forumdash