Icimde kalmisti iyi oldu konusunu actigin.Geçmişin hesabını benle soruyor
Hazir yarimsa bitmisken ve Ekim'de MS'yi baslatacakken iyi oldu bunu söyledigim zaten kiminle yarisacagini az cok biliyorum sende cok seversin dedesi. @dreamy
Icimde kalmisti iyi oldu konusunu actigin.Geçmişin hesabını benle soruyor
İçinde mi kaldı, zamanında herkesi etiketleyip linç etmiştin beni...Icimde kalmisti iyi oldu konusunu actigin.
Hazir yarimsa bitmisken ve Ekim'de MS'yi baslatacakken iyi oldu bunu söyledigim zaten kiminle yarisacagini az cok biliyorum sende cok seversin dedesi. @dreamy
Şebnem'le yarışmadan önce 3 isim arasında gidip geliyordun ya.İçinde mi kaldı, zamanında herkesi etiketleyip linç etmiştin beni...
Kimmiş o. 😱
19:59 gibi elinde olur.Ne acelesi yarın akşam sonuçlar var
Benim oylarım çoktan hazır, sonuçları da çoktan hazırladım. Etkilenecek ne olabilir ki.
Diyene bak, kendin göndermişsin sanki.
Diyene bak, kendin göndermişsin sanki.
Ben bile unuttum be onları. Hafızaya bak, ‘ @Dosi 2’ misin nesin.Şebnem'le yarışmadan önce 3 isim arasında gidip geliyordun ya.
@kerem in yarışmada gizli bir favorisi varmış zaten bu konuda haklı olabilirsin.
Bana nazar değdirmişlerdi. Son 2 haftadır çok değiştim profilime acil bak. Bir hamle yaptımBen bile unuttum be onları. Hafızaya bak, ‘ @Dosi 2’ misin nesin.
@kerem in yarışmada gizli bir favorisi varmış zaten bu konuda haklı olabilirsin.
Ben farkında değilim nedense bu değişimin. Tövbe o ne.Bana nazar değdirmişlerdi. Son 2 haftadır çok değiştim profilime acil bak. Bir hamle yaptım
Sunucunun kirli çamaşırlarını ortaya dökme zamanı.Malesef kim olduğunu oylamasında gördüm. Zaten biliyordum kim olduğunu.
Birincisi unutkanlık başladı forum içi şeylerde. İkincisi 2 kere önden açılmış konular açılmamış gibi önerdim milette. Üçüncüsü bildirimlerim çoğunu kaçırıyorum hiç benlik olmayan şeyler.Ben farkında değilim nedense bu değişimin. Tövbe o ne.
Sunucunun kirli çamaşırlarını ortaya dökme zamanı.
Ben bile unuttum be onları. Hafızaya bak, ‘ @Dosi 2’ misin nesin.
Bana nazar değdirmişlerdi. Son 2 haftadır çok değiştim profilime acil bak. Bir hamle yaptım
Bugün online olup oy kullanmamana bir sey diyemiyorum. Gecmis olsun.Malesef kim olduğunu oylamasında gördüm. Zaten biliyordum kim olduğunu.