Çürük elmadır o @sokak sanati
Seni yeniden sunuculuğa alalım cnm.Sunucu tarafsız olmalı. Yapamayacaksan bırak git..
Seni yeniden sunuculuğa alalım cnm.
Kim kiminle ugrasabiliyormus gör bakalim.
Cevap bulamayinca sacmaliyorsun ve lafi gevelemeye calisiyorsun ama olmuyor ıı.
Cevap bulamayinca sacmaliyorsun ve lafi gevelemeye calisiyorsun ama olmuyor ıı.
Su kalitesiz figüranlarini da alip gider misin konudan? Kalitemi asagiya cekmeye hakkin yok.
Foruma bu kara lekeyi sürmücezHalk ayaklanmaya başladı zaten. Milli şef darbesi yakındır. 60 darbesi de böyle oldu @Forumdash bilir
Foruma bu kara lekeyi sürmücez
Neden bana kendinden bahsediyorsun?Beni en çok yoran, karşımdakinin son sözü söyleme telaşıdır..
Yorma beni Rachel.
Aşağıya mı çekiyorlar? Tam tersine konunun kalitesini yükseltiyorlar. Madem çok istedin bunu da bırakayım tam uyuyor çünkü.Su kalitesiz figüranlarini da alip gider misin konudan? Kalitemi asagiya cekmeye hakkin yok.
Hakan degil mi bu? Hesap kitapci.Aşağıya mı çekiyorlar? Tam tersine konunun kalitesini yükseltiyorlar. Madem çok istedin bunu da bırakayım tam uyuyor çünkü.
Ekli dosyayı görüntüle 84098
Git ban ye inşHatırladığım iyi oldu. Durm güncellemesi yapayım
Biliyor musun. 😱 Kerem’in kirli geçmişi...Hakan degil mi bu? Hesap kitapci.
2015 All Star'a kadarki tüm Survivor'ları izlediğimi söylemiş miydim?Biliyor musun. 😱 Kerem’in kirli geçmişi...
Ne oldu da bu kadar anti kesildin.2015 All Star'a kadarki tüm Survivor'ları izlediğimi söylemiş miydim?
Yolluyorum tamamen aklımdan çıkmış.@dreamy recabını yolla bu arada.
Aşağıya mı çekiyorlar? Tam tersine konunun kalitesini yükseltiyorlar. Madem çok istedin bunu da bırakayım tam uyuyor çünkü.
Ekli dosyayı görüntüle 84098