Bos bir program cünkü, izledigim vakte yakiniyorum.Ne oldu da bu kadar anti kesildin.
Yolluyorum tamamen aklımdan çıkmış.
Yoo, degil All Star'da kurnazin önde gideniydi kendisi.Hakan Hatipoğlu adamdır, ama arada boş yapıyor.
Bos bir program cünkü, izledigim vakte yakiniyorum.Ne oldu da bu kadar anti kesildin.
Yolluyorum tamamen aklımdan çıkmış.
Yoo, degil All Star'da kurnazin önde gideniydi kendisi.Hakan Hatipoğlu adamdır, ama arada boş yapıyor.
Bos bir program cünkü, izledigim vakte yakiniyorum.
Yoo, degil All Star'da kurnazin önde gideniydi kendisi.
Insanlari birbirine düsüren ve gruplasmaya yol acacak sekilde kiskirtanlar adam degildir.Kurnaz diye adam değil mi?
Insanlari birbirine düsüren ve gruplasmaya yol acacak sekilde kiskirtanlar adam degildir.
Belli, izlesen böyle konusmazdin.2015 ise izlemedim.
Belli, izlesen böyle konusmazdin.
Son zamanlarda boş yapıyor evet Panorama’da.Hakan Hatipoğlu adamdır, ama arada boş yapıyor.
Son zamanlarda boş yapıyor evet Panorama’da.
Evrim’in başarısına ‘şans’ demiş.
Ayrıca araştırdım sonuçlar konusunda belgelerle yayınlayacağım abicim, rakiplerim bana iyi puan vermezse.Kazım Koyuncuu'nun kendi yöresel saoundlarını ve dilini kullanması demek türkücü olmadiği anlamına gelmez bence İbrahim Tatlıses de şiveli söyluyor bazı şarılarini ama adama "türkücü" deniyor
Halk müzigi dahil oldugu icin izin verdim yoksa bende puanlarimi ona göre verecegim. @ForumdashAyrıca araştırdım sonuçlar konusunda belgelerle yayınlayacağım abicim, rakiplerim bana iyi puan vermezse.
Ayrıca araştırdım sonuçlar konusunda belgelerle yayınlayacağım abicim, rakiplerim bana iyi puan vermezse.
Dediğim gibi Bariş Manço yorumu hariç hepsi benim için türküdür. Barişin yorumu anadolu rocktırHalk müzigi dahil oldugu icin izin verdim yoksa bende puanlarimi ona göre verecegim. @Forumdash
Google'da da pop yaziyor, Koyverdun Gittun Beni de bazilarina göre slowmus, isin icinden cikamayacagimiz icin izin verdim iki sarkiya da. Yoksa ikisinin tam Türkü olmadigini bende biliyorum. @dreamy @bazingaDediğim gibi Bariş Manço yorumu hariç hepsi benim için türküdür. Barişin yorumu anadolu rocktır
O şarkıya slow diyenlerin bir kültürlenip gelmelerini tavsiye ederim. İşte Gidiyorum olsa anlarım da Koyverdun Gittun Beni net türkü.
İkisi de net şekilde türkü. Türkü zaten pop, rock gibi bir müzik türünden ziyade eserin çeşidiyle ilgili bir şey.
Torununu harcıyorlar.Torunuma kim dediyse @dreamy