Evet yaaa... adam sessiz sedasız.. sadece bölümüne odaklı valla.O beni de delirtti oy vermeyerek.![]()
Rüşvet de işe yaramadı mı.O beni de delirtti oy vermeyerek.![]()
Rüşvet de işe yaramadı mı.![]()
Yakında konuyla ilgili yeni gelişmeler olacak ve biraz da olsa bilgilendirmeler yayınlayacağız...
Başüstüne@12.Adam gelir gelmez etkinliğe oy vermek ile başla foruma![]()
Sokağa çıkıp bana mı bulaştirsin18 yaş altına yasaklar devam. O evde kalacak yine@Forumdash
Tabii ki abı kapım her zaman açık sana.
Kes ya yok öyle bir şey.18 yaş altına yasaklar devam. O evde kalacak yine@Forumdash
O kadar zamandır evdeyim bence izin çıkar birkaç gün.
Ben izin verirsem ancak bakkala gidersinKes ya yok öyle bir şey.
O kadar zamandır evdeyim bence izin çıkar birkaç gün.![]()
![]()
Yasak varken bile son zamanlarda arada bakkala çıkmışlığım oldu. Daha çeşitli ayrıcalıklar bekliyorum.Ben izin verirsem ancak bakkala gidersin![]()
Evladım eğlence mekanlari kapalı. Napmamı beklıyorsun?? Eve insan mı çağirayımYasak varken bile son zamanlarda arada bakkala çıkmışlığım oldu. Daha çeşitli ayrıcalıklar bekliyorum.![]()
Seyahat etmem lazım toplu taşıma araçlarını kullanarak. İzin var mı? Burada pek arkadaşım yok.Evladım eğlence mekanlari kapalı. Napmamı beklıyorsun?? Eve insan mı çağirayım![]()
Şimdilik cam'dan-cam'a görüşSeyahat etmem lazım toplu taşıma araçlarını kullanarak. İzin var mı? Burada pek arkadaşım yok.![]()