Evet yaaa... adam sessiz sedasız.. sadece bölümüne odaklı valla.O beni de delirtti oy vermeyerek.
Rüşvet de işe yaramadı mı.O beni de delirtti oy vermeyerek.
Rüşvet de işe yaramadı mı.
Yakında konuyla ilgili yeni gelişmeler olacak ve biraz da olsa bilgilendirmeler yayınlayacağız... @Sherlock
Başüstüne@12.Adam gelir gelmez etkinliğe oy vermek ile başla foruma
Sokağa çıkıp bana mı bulaştirsin @dreamy18 yaş altına yasaklar devam. O evde kalacak yine @Forumdash
Tabii ki abı kapım her zaman açık sana.
Kes ya yok öyle bir şey.18 yaş altına yasaklar devam. O evde kalacak yine @Forumdash
O kadar zamandır evdeyim bence izin çıkar birkaç gün.Sokağa çıkıp bana mı bulaştirsin @dreamy
Ben izin verirsem ancak bakkala gidersinKes ya yok öyle bir şey.
O kadar zamandır evdeyim bence izin çıkar birkaç gün.
Yasak varken bile son zamanlarda arada bakkala çıkmışlığım oldu. Daha çeşitli ayrıcalıklar bekliyorum.Ben izin verirsem ancak bakkala gidersin
Evladım eğlence mekanlari kapalı. Napmamı beklıyorsun?? Eve insan mı çağirayımYasak varken bile son zamanlarda arada bakkala çıkmışlığım oldu. Daha çeşitli ayrıcalıklar bekliyorum.
Seyahat etmem lazım toplu taşıma araçlarını kullanarak. İzin var mı? Burada pek arkadaşım yok.Evladım eğlence mekanlari kapalı. Napmamı beklıyorsun?? Eve insan mı çağirayım
Şimdilik cam'dan-cam'a görüşSeyahat etmem lazım toplu taşıma araçlarını kullanarak. İzin var mı? Burada pek arkadaşım yok.
Mesajı aldım dedeciğim.Şimdilik cam'dan-cam'a görüş