Zehir gibisin evlatMesajı aldım dedeciğim.
Zehir gibisin evlatMesajı aldım dedeciğim.
@dreamy Çokda zehir olmasın Yaşlı Kurtcum.. arada safoza yatmayı bilmeliZehir gibisin evlat
Evet @The_Erinch ten ne zarar gelebilir ki banaYok sen koruyup kollarsin (öyle inanmak istiyorum ) @dreamy
Tabeee canımmmm Yaşlı Kurtun emaneti 😈Evet @The_Erinch ten ne zarar gelebilir ki bana
Zehir gibide.... o üşengeçlikle.. neyse anladınız 🤪 🤪 🤪 @dreamyZehir gibisin evlat
Yarın gece bitiyor işte...Yarın geceyarısında rica ederim @Bully den anketi kilitler. Sonuç değişmez ama genede tam gününde bitsin@The_Erinch bu fark inmez aksine artar Şampiyonun konusunu bugün yarın açsan mı acaba?
Yeterli katılım oldu zaten, güzel oran😊Etiket bırakıp artık insanları rahatsız etmek istemiyorum..
Geceyarısı anket kapatılacaktır.
Konuyu görüpde halen oy kullanmayan varsa acele etsin
Sevgilerimle.
Hayret ilk kez fark kapanmaz dedin@The_Erinch bu fark inmez aksine artar Şampiyonun konusunu bugün yarın açsan mı acaba?
Tomorrow 01 dediği aslında Cumartesiyi Pazara bağlayan , ben öyle ayarladığımı hatırlıyorum.Yeterli katılım oldu zaten, güzel oran😊
Yalnız bu gece değil yarın gece kapanıyor anket?
Hayret ilk kez fark kapanmaz dedin
Yok pazarı pazartesi ye bağlayan geceye ayarlamış son. 1 Haziran yazıyordu hep😊 sen ayarlarken 1 hafta yaptıysan dediğime geliyor.Tomorrow 01 dediği aslında Cumartesiyi Pazara bağlayan , ben öyle ayarladığımı hatırlıyorum.
Ama genede geceyarısı bitiririz artık
Dediğin gibi yeterinde oy aldı etkinlik 😉
Tamamdır Zeynepcim 🥰Yok pazarı pazartesi ye bağlayan geceye ayarlamış son. 1 Haziran yazıyordu hep😊 sen ayarlarken 1 hafta yaptıysan dediğime geliyor.
Sonuç konusunda derinn kritiğimizi yapacağız 🤪 🤪 🤪
Titanik'i resmen ankette bu hale çevirdik Şaka bir yana Titanic'i de severim ama severim sadece
Dersin fark 1Bu saatler çok kritik.