Rekor kırıldı o zaman Ama daha 3 gün var rehavete girmemek lazım son ana kadar devam@sokak sanati 'nin anketinde 53 oy kullanılmıştı. Rekor oydu galiba.
Rekor kırıldı o zaman Ama daha 3 gün var rehavete girmemek lazım son ana kadar devam@sokak sanati 'nin anketinde 53 oy kullanılmıştı. Rekor oydu galiba.
Rekor kırıldı o zaman Ama daha 3 gün var rehavete girmemek lazım son ana kadar devam
NEYİN BOŞU YAPILMIŞ BURADA BÖYLE... GÖZLERİME İNANAMADIM MESAJLARI OKURKEN... Çevir kazı yanmasın modunda sonrasında da SIVA yaparak orada yazılanları unutacağımız falan sanılmış sanırım... Siz bir darbe girişimine kalkıştınız bir burada yokken. Ama bilmiyordunuz ki biz her daim buradayız ve dimdik ayaktayız... Bu yapılanlar için hesap vermeyeceğinizi mi sandınız, SABARİZM'e ihanet ettiğinizi unutacağız mı sandınız...
@sokak sanati 'nin anketinde 53 oy kullanılmıştı. Rekor oydu galiba.
Olabilir eski anketlerde de ben de 50'leri hatta 60'ları görmüş gibiyimBen müzik kategorisi için demiştim. Dizi ve film anketlerine bakmadım. Forumda diziler daha çok seviliyor ve herkes katılıyor. Vadi Diriliş yada Vadi Galip derviş anketleri daha çok oy almış olabilir @xdragxx
Bi incelerim bugün.
Olabilir eski anketlerde de ben de 50'leri hatta 60'ları görmüş gibiyim
Efsane sahnedir.. ADETA BİR SABAR ESERİ..
@Tolstoyevski Elif'ini kaybeden Polat Alemdar gibiymiş duyumlarima göre..
Ama Galip Derviş de en iyi dizi seçilmez ya yapmayınOlayın içinde Vadiciler varsa zaten iş çığırından çıkıyor. Şimdi baktım müthiş bir rakam var. Buyrun inceleyin
Karadayı Vadi 2013 55
Diriliş Vadi 2015 61
Vadi Galip Derviş 72 (Bu yıl büyük olaylar yaşanmışti)
2014 - En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş
Bu yıl beşincisi düzenlenen En Favori Dizi 2014'te artık yolun sonundayız. Onlarca dizi, pek çok eleme turundan geçti ve sonuç olarak finale yalnızca iki dizi adını yazdırdı. Geçen yılın şampiyonu olan Kurtlar Vadisi Pusu ve geçen yılın yarı finalisti olan Galip Derviş rakiplerini eleyerek...fav10.net
Ama Galip Derviş de en iyi dizi seçilmez ya yapmayın
Biliyorum Tamam Kurtlar Vadisi de 2014'te kazanmayı hak etmiyordu ama karşısındaki rakip niye daha güçlü bir dizi olmamış kiŞimdi ilk sezonu güzel diziydi yapmayin
Zaten olay Galip derviş değildi. Vadi kazanmasın hesabıydı biliyorsun
Biliyorum Tamam Kurtlar Vadisi de 2014'te kazanmayı hak etmiyordu ama karşısındaki rakip niye daha güçlü bir dizi olmamış ki
Siz benim istemediğim hiiiç bir karar alamazsınız... Verdiğimiz oy gayet yerinde ve olması gereken bir oydu. Kişiye olan etkisinden ve iz bırakmasından bahsetmiyor muyuz bu oylamada. Hababam Sınıfı Titanic'ten daha büyük bir etki bırakmış demek ki bizde. Ki yerli işler baz alındığında gelmiş geçmiş en iyi film serisi diyebileceğimiz bir iş Hababam Sınıfı. Sanki bana kıytırık bir işten bahsediyoruz da oy verip SABAR'a ihanet etmiş oluyormuşuz gibi... Asıl sizin bu bahsettiğiniz şeyler SABAR'a ihanet...Verdiğiniz oy ve çevirdiğiniz türlü dolaplar ile SABARİZM'e asıl sizin ihanet ettiğinizi ortaya çıkardık sayın Gs'li dostumla beraber, yine de acıdık ve en son sıvayalım dedik... Ancak hata etmişiz, mahkemeyi kuralım en iyisi yoldaşım... Bunların kellesi alınmalı... @Maskeli Fedai
Siz benim istemediğim hiiiç bir karar alamazsınız... Verdiğimiz oy gayet yerinde ve olması gereken bir oydu. Kişiye olan etkisinden ve iz bırakmasından bahsetmiyor muyuz bu oylamada. Hababam Sınıfı Titanic'ten daha büyük bir etki bırakmış demek ki bizde. Ki yerli işler baz alındığında gelmiş geçmiş en iyi film serisi diyebileceğimiz bir iş Hababam Sınıfı. Sanki bana kıytırık bir işten bahsediyoruz da oy verip SABAR'a ihanet etmiş oluyormuşuz gibi... Asıl sizin bu bahsettiğiniz şeyler SABAR'a ihanet...
Siz benim istemediğim hiiiç bir karar alamazsınız... Verdiğimiz oy gayet yerinde ve olması gereken bir oydu. Kişiye olan etkisinden ve iz bırakmasından bahsetmiyor muyuz bu oylamada. Hababam Sınıfı Titanic'ten daha büyük bir etki bırakmış demek ki bizde. Ki yerli işler baz alındığında gelmiş geçmiş en iyi film serisi diyebileceğimiz bir iş Hababam Sınıfı. Sanki bana kıytırık bir işten bahsediyoruz da oy verip SABAR'a ihanet etmiş oluyormuşuz gibi... Asıl sizin bu bahsettiğiniz şeyler SABAR'a ihanet...
İdam edilecek kendisi Kaçışı yokBak hala ne diyor... @Maskeli Fedai
Boş hayallere kapılmayın... Aİdam edilecek kendisi Kaçışı yok
AĞLAYIN KÜTÜKLER İzlemeyen var mıdır bilmem ama ne olur olmaz spoilerHainku'ya bak, bir de gözümüze çarpsın diye kalın kalın yazmış. Tam bir şovmen. Titanic gibi bir SABAR eseri dururken Hababam Sınıfı'na oy vermesi...
Bu kısma gelene kadar yaptığınız leş boşla kanımı dondurdunuz ama bu geldiyse yapacak bir şey yok. Sizi seviyorum yoldaşlarım
Konusu vardı ama silinmiş