TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta (Türküler)

Alıyım mı Bir Ay Doğar'ı :A

Instagram'da bir kızla görüşürken daha iyisi aramıştır gönderisini beğenmişsin şaşırttın.. :A
Bir Ay Doğar ve Değme Felek seçilir diye düşünmüştüm. :A Sen değişme seninki gerçek türkü. :A

Yapmayacağım bir şey ama çok güldürdü. :A

• Harika
Reactions: mrt-06
Hayır bu klişe o klişe değil. 'klişe' diye belirtmem biz üyelerin seçimi. Galiba klasik desem daha düzgün Türkçe olacaktı :A
Bu yarışma en iyiyi arıyor oyüzden @Ahmed doğru yolda. Bu konuda senle hemfikir olamayacağım :F
Not: tam puan vereceğim algılanmasın :A var gönlümde başka türkü
Tamam ben de GARANTİ demek istemiştim. :A:A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bizim İstanbullu üyelere güveniyorum. :A

İstanbul'da yaşayan Sivaslıların sayısı Sivas'ın nüfusunu geçti

Bu hafta Sezen ile elenildi belli mi olur :( Baksana türkü diye seçilenlere, bu kitleden her şeyi beklerim. :A:A

Ne biliyim sen sevince sahiplenirsin, tek eşlisindir diye biliyordum o yüzden :A
Ona ben de üzüldüm ama recap da kötüydü biraz Sezen’in bir şarkısına düşük vermeyi ben de istemezdim...

Ahmet Kaya ile elenmiştim ben de foruma şaşırmıyorum o yüzden. :A :A

Öyleyim zaten. :bhr: Gerçekten sevdiğime sadığım. :A Ama hoşuma gitti o paylaşım. :F Asla yapamam ama. :A

• Üzücü
Reactions: Forumdash
Ona ben de üzüldüm ama recap da kötüydü biraz Sezen’in bir şarkısına düşük vermeyi ben de istemezdim...

Ahmet Kaya ile elenmiştim ben de foruma şaşırmıyorum o yüzden. :A :A

Öyleyim zaten. :bhr: Gerçekten sevdiğime sadığım. :A Ama hoşuma gitti o paylaşım. :F Asla yapamam ama. :A
Ne biliyim ihtimal vermiyordum açıkcası Sezen sonuçta isterse recapsız gelsin. :A O zaman seni bu şarkıyla analım, dün dinlemiştim bir kez daha...

Tamam canım biz seni biliyoruz zaten. :bhr: :A

• Harika
Reactions: Özgür
Ben ikisini bir tutamıyorum canım, eminim bana katılanlar vardır. :A

Pop diyoruz mesela çok geniş ele alınıyor, muhtemelen türkü deyince de internette en geniş haliyle Türk Halk müziği olarak geçiyordur. :A
@kerem bizim konuştuğumuz konu. :A Türk Halk Müziği, türkü olarak geçiyor. :A Ama evet mesela Barış Manço türkücü deği, Musa Eroğlu türkücüdür. :A
Sarkici degil de sarkiya bakmak lazim, Gesi Baglari bir türküdür ama Iste Gidiyorum kesinlikle slow bir sarki. Ahmet Kaya'nin sarkisini kabul etmedigim icin bu sarkiyi da kabul edemem. :X