- Reaksiyon puanı
- 114,190
- Puanı
- 1,060
Tabiki hayır. Deli misin final puanı gelir denilen bir şarkıya elenir diyemem kiBeni beni Ahmedini kastetmiyorsun bence..
Tabiki hayır. Deli misin final puanı gelir denilen bir şarkıya elenir diyemem kiBeni beni Ahmedini kastetmiyorsun bence..
Evet o yüzden birşey diyemiyorum hep @Harunnn60 un suçu.Türk Halk Müziği işte. Geçen sefer yarışmışsa bu sezon da yarışabilir.
Alıyım mı Bir Ay Doğar'ıCengiz Özkan ve Erkan Oğur bekledim...
Bir Ay Doğar ve Değme Felek seçilir diye düşünmüştüm. Sen değişme seninki gerçek türkü.Alıyım mı Bir Ay Doğar'ı
Instagram'da bir kızla görüşürken daha iyisi aramıştır gönderisini beğenmişsin şaşırttın..
Tamam ben de GARANTİ demek istemiştim.Hayır bu klişe o klişe değil. 'klişe' diye belirtmem biz üyelerin seçimi. Galiba klasik desem daha düzgün Türkçe olacaktı
Bu yarışma en iyiyi arıyor oyüzden @Ahmed doğru yolda. Bu konuda senle hemfikir olamayacağım
Not: tam puan vereceğim algılanmasın var gönlümde başka türkü
Aferin biraz eski nişanlının yanında ol. 😡Evet o yüzden birşey diyemiyorum hep @Harunnn60 un suçu.
Elenirsem çok üzülürüm ya.Bir Ay Doğar ve Değme Felek seçilir diye düşünmüştüm. Sen değişme seninki gerçek türkü.
Yapmayacağım bir şey ama çok güldürdü.
Bu türküyle elenmezsin bence ya. 😱Elenirsem çok üzülürüm ya.
Anladım canım seni görünce şaşırmıştım sadece.
Bu hafta Sezen ile elenildi belli mi olur Baksana türkü diye seçilenlere, bu kitleden her şeyi beklerim.Bu türküyle elenmezsin bence ya. 😱
Nesine şaşırdın.
Ona ben de üzüldüm ama recap da kötüydü biraz Sezen’in bir şarkısına düşük vermeyi ben de istemezdim...Bu hafta Sezen ile elenildi belli mi olur Baksana türkü diye seçilenlere, bu kitleden her şeyi beklerim.
Ne biliyim sen sevince sahiplenirsin, tek eşlisindir diye biliyordum o yüzden
Ne biliyim ihtimal vermiyordum açıkcası Sezen sonuçta isterse recapsız gelsin. O zaman seni bu şarkıyla analım, dün dinlemiştim bir kez daha...Ona ben de üzüldüm ama recap da kötüydü biraz Sezen’in bir şarkısına düşük vermeyi ben de istemezdim...
Ahmet Kaya ile elenmiştim ben de foruma şaşırmıyorum o yüzden.
Öyleyim zaten. Gerçekten sevdiğime sadığım. Ama hoşuma gitti o paylaşım. Asla yapamam ama.
Bu sarki türkü degil maalesef, slow bir parca. Tipki Ahmet Kaya olayiyla benzer bir durum oldugu icin Ahmet Kaya'yi kabul etmedigim icin bu sarkiyi da kabul edemem.
Ben ikisini bir tutamıyorum canım, eminim bana katılanlar vardır.
Pop diyoruz mesela çok geniş ele alınıyor, muhtemelen türkü deyince de internette en geniş haliyle Türk Halk müziği olarak geçiyordur.
Sarkici degil de sarkiya bakmak lazim, Gesi Baglari bir türküdür ama Iste Gidiyorum kesinlikle slow bir sarki. Ahmet Kaya'nin sarkisini kabul etmedigim icin bu sarkiyi da kabul edemem.@kerem bizim konuştuğumuz konu. Türk Halk Müziği, türkü olarak geçiyor. Ama evet mesela Barış Manço türkücü deği, Musa Eroğlu türkücüdür.
Bu videeo benim kanalimda miymis?
iyi bu olsunBu sarki türkü degil maalesef, slow bir parca. Tipki Ahmet Kaya olayiyla benzer bir durum oldugu icin Ahmet Kaya'yi kabul etmedigim icin bu sarkiyi da kabul edemem.
Bizim konseptleri takip ediyorlar galiba.
Aynen aramada çıktı direkt koydum sana kolaylık olsun tekrar uğraşma recap ile.Bu videeo benim kanalimda miymis?