Ah Yalan Dünya’yı Neşet’ten severim ben ama Sivas’ı da Selda ile bilir herkes bence Sivas.Sivas mı Ah Yalan Dünya mı sence.
Ben isme bakmadan oy veriyorum. 😱
Beni beni Ahmedini kastetmiyorsun bence..Bu hafta yönlendirme yapmak istemiyorum kimseye yorum yazmayacağım ama sanki elenen bariz belli hatta 2 tane zayıf 😊
GERÇEKLERRRRRRR@Ahmed taş geldi sana. Karşılık verme. Mağduriyete devam. Sever forumcular @Harunnn60
Ben isme bakmadan oy veriyorum. 😱
O konuda haklısın yani bana kalsa şu an konuda paylaşılanlardan bazıları türkü değil. İnternette yazana uyuldu işte ben de internetten bakıp @kerem e söyledim.Ben ikisini bir tutamıyorum canım, eminim bana katılanlar vardır.
Pop diyoruz mesela çok geniş ele alınıyor, muhtemelen türkü deyince de internette en geniş haliyle Türk Halk müziği olarak geçiyordur.
Kesin öyledir. @sokak sanatiBen isme bakmadan oy veriyorum. 😱
Bence bazıları slow yani, bir şey demek istemiyorum oy verenlerin takdirine bırakıyorum. Konsepte uygun şarkı seçenler kazanmalı.O konuda haklısın yani bana kalsa şu an konuda paylaşılanlardan bazıları türkü değil. İnternette yazana uyuldu işte ben de internetten bakıp @kerem e söyledim.
Ortalık karışsın diye seni birazcık heba etmiş oldum
Kesin öyledir. @sokak sanati
Umarım konsepte uygun olarak gerçekten türkü seçenlerin hakkı verilir canım.Bence bazıları slow yani, bir şey demek istemiyorum oy verenlerin takdirine bırakıyorum. Konsepte uygun şarkı seçenler kazanmalı.
Hayır bu klişe o klişe değil. 'klişe' diye belirtmem biz üyelerin seçimi. Galiba klasik desem daha düzgün Türkçe olacaktıHer hafta klişeler onda zaten.
Cengiz Özkan ve Erkan Oğur bekledim...Musa Eroğlu'nu seçtim ama Kıvırcık Ali gibi bir ustamız da var.. Seçen olmadı...
Cengiz Özkan'ın da çok hit türküleri var..
Türk Halk Müziği işte. Geçen sefer yarışmışsa bu sezon da yarışabilir.Bu geçen sezon da büyük olay olmuştu, çünkü bariz normal şarkı ama türkü diye @Harunnn60 kakalamıştı bize.