Emre Ozansoy
Moderatör
Ara verenlerin ardından paylaşılan 'klişe' türküyü Ahmed kaptı. Tebrikler forumda çok popüler oyüzden final puanı garantidir bence @Bully
Bu geçen sezon da büyük olay olmuştu, çünkü bariz normal şarkı ama türkü diye @Harunnn60 kakalamıştı bize.
Konuda tek gerçek türkücü benimki oldu. Kazım Koyuncu, Barış Manço, Neşet Ertaş türkücü değil Halk Müziği sanatçıları.
Anadoluda "Türkücü" başka bir şeydir, türkü yakan anlamında. Diğer isimler halk müziği sanatçıları.
Ara verenler ne ayol.Ara verenlerin ardından paylaşılan 'klişe' türküyü Ahmed kaptı. Tebrikler forumda çok popüler oyüzden final puanı garantidir bence @Bully
Hiç hatırlamıyorum ya. OlabilirBu geçen sezon da büyük olay olmuştu, çünkü bariz normal şarkı ama türkü diye @Harunnn60 kakalamıştı bize.
@kerem bizim konuştuğumuz konu. Türk Halk Müziği, türkü olarak geçiyor. Ama evet mesela Barış Manço türkücü deği, Musa Eroğlu türkücüdür.Konuda tek gerçek türkücü benimki oldu. Kazım Koyuncu, Barış Manço, Neşet Ertaş türkücü değil Halk Müziği sanatçıları.
Anadoluda "Türkücü" başka bir şeydir, türkü yakan anlamında. Diğer isimler halk müziği sanatçıları.
Etiket yap laf atarken...Her hafta klişeler onda zaten.
O sezon çok içli dışlıydın, keşke jüri olsan. @sokak sanatiHiç hatırlamıyorum ya. Olabilir
Ben ikisini bir tutamıyorum canım, eminim bana katılanlar vardır.@kerem bizim konuştuğumuz konu. Türk Halk Müziği, türkü olarak geçiyor. Ama evet mesela Barış Manço türkücü deği, Musa Eroğlu türkücüdür.