TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 17. Hafta (Türküler)

Seçilen türkülerin hepsi bir birbirinden güzel, oy kullanmasak bu hafta daha iyi. :A

• Beğendim
Reactions: Angelica
Konuda tek gerçek türkücü benimki oldu. Kazım Koyuncu, Barış Manço, Neşet Ertaş türkücü değil Halk Müziği sanatçıları. :A

Anadoluda "Türkücü" başka bir şeydir, türkü yakan anlamında. Diğer isimler halk müziği sanatçıları. :A

umarım türkü yakanlarda seçilir ve zorlu olur bazı şarkılar netleşmemiştir inşallah şarkılar güzel olsada ''Türkü'' arıyoruz

• Beğendim
Reactions: mrt-06
Konuda tek gerçek türkücü benimki oldu. Kazım Koyuncu, Barış Manço, Neşet Ertaş türkücü değil Halk Müziği sanatçıları. :A

Anadoluda "Türkücü" başka bir şeydir, türkü yakan anlamında. Diğer isimler halk müziği sanatçıları. :A

@Ahmed taş geldi sana. Karşılık verme. Mağduriyete devam. Sever forumcular:A @Harunnn60

• Güldürdün
Reactions: Ahmed and Harunnn60

@kerem bizim konuştuğumuz konu. :A Türk Halk Müziği, türkü olarak geçiyor. :A Ama evet mesela Barış Manço türkücü deği, Musa Eroğlu türkücüdür. :A

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: kerem and mrt-06
Bu hafta yönlendirme yapmak istemiyorum kimseye yorum yazmayacağım yarışmacılara ama sanki elenen bariz belli :A hatta 2 tane zayıf 😊

• İlginç
Reactions: xBUGRAx
@kerem bizim konuştuğumuz konu. :A Türk Halk Müziği, türkü olarak geçiyor. :A Ama evet mesela Barış Manço türkücü deği, Musa Eroğlu türkücüdür. :A
Ben ikisini bir tutamıyorum canım, eminim bana katılanlar vardır. :A

Pop diyoruz mesela çok geniş ele alınıyor, muhtemelen türkü deyince de internette en geniş haliyle Türk Halk müziği olarak geçiyordur. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür