neden jordaoyu almadın adam sabahtan beri satılmadı kimsede para yok @ArafOyuncumu satıp transfer ettim ve şimdi yine yok.
sende para varmı para @bazinga muslerayı al bendenÇekişmeli maçta galip gelerek ilk kez iki maçlık galibiyet serisi yakaladık, devamı da gelir inşallah.
Takımlar senin takımını seçiyorsa yabana atma takımını hiçEkli dosyayı görüntüle 83899
Güçlü takımların deneme tahtası olduk da, sıradan bir takımız oysa ki. Bu arada takım as kadro değildi. Gerçi as kadro olsa da yenemezdim, ayrı konu.
@secquin, @Turkuazz.
Böyle diye diye sezon sonunda hepimizi sollayacaksın gibi geliyor bana.Bir sen, bir de @bazinga kadar olamayız o konuda.
Ben para gelince yapıyorum; yüksek bonservis bedeliyle transfer edip, sonra da satıp, tekrar transfer etme çabası içerisine girmiyorum. Kısır döngü yok bende. Çaktırmadan yaptığım yok yani. Sizin bıraktıklarınızı topluyorum. Bir de takımın yaş ortalaması çok büyük.@bazinga tespiti yapmış, biz insan ticaretini açık açık ve göstere göstere yapıyoruz en azından. Sen çaktırmadan yapıyorsun, bırak şimdi sizin kadar olamam ayaklarını.
Pes etmiyorum ama soğumalar başladı. Neyse başladığımız bir yol var ve bu yolun sonu şampiyonluk olmalı, bu yüzden elbette bu yolda devam edeceğim...Ortalığı 3-5 acemiye bırakacağınq inanamıyorum. Yarın ki maç hepimize umut olacak hissediyorum. Kapitaller kaybedecek
@pompy hocamın dediği gibi premier'de her zaman kazanılmaz. Pes etme
Eeee dediniz yüksekten sat futbolcuları şimdi de satılmıyorlar Ben gergin adamım beklemeyi sevmem
Satışlar durdu birazEeee dediniz yüksekten sat futbolcuları şimdi de satılmıyorlar Ben gergin adamım beklemeyi sevmem
2 gündür satışlar yavaşlıyorGeçen hafta satıyordu sen bunu yapmak için biraz geç kalmışsın
2 gündür satışlar yavaşlıyor