OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakibimizin bizi korkutma amacıyla, bu maça özel COVID-19'u getirttiği maçta zor da olsa beraberliği kurtarmayı başardık. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz maçın ardından kapsamlı testlerden geçirildi.

AL0pfj.png

Menajer puanında çakıldık resmen +11’e rağmen çok geride kaldık ve daha da ilerlemez gibi, ki forumda etiket ödülü o daldan verileceği için esas rekabet oradaydı, yazık oldu... :/

Tam istifa etmenden önce alınmış bir ekran görüntüsü falan var mıydı, veya net rakamı hatırlıyor musun? En son bu puanının üzerine ekleriz onları, haksızlık olmaması adına. :D

Rakibimizin bizi korkutma amacıyla, bu maça özel COVID-19'u getirttiği maçta zor da olsa beraberliği kurtarmayı başardık. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz maçın ardından kapsamlı testlerden geçirildi.

AL0pfj.png
Deplasmanda maç kazanamayıp içerde şov yapana Galatasaray'a döndü takım... Artık kelimeler tükendi, üst tarafla olan puan farkı da açılıyor. Eğer bir sonraki deplasman maçını da yenemezsek katı tedbirler almaya başlayacağım...

Tam istifa etmenden önce alınmış bir ekran görüntüsü falan var mıydı, veya net rakamı hatırlıyor musun? En son bu puanının üzerine ekleriz onları, haksızlık olmaması adına. :D
500 civarıydı onu net hatırlıyorum ama ekran görüntüsü yok elde tabi, yapacak da bir şey yok gibi duruyor kendim ettim kendim buldum eyvah... :(

• Beğendim
Reactions: Sherlock
Deplasmanda maç kazanamayıp içerde şov yapana Galatasaray'a döndü takım... Artık kelimeler tükendi, üst tarafla olan puan farkı da açılıyor. Eğer bir sonraki deplasman maçını da yenemezsek katı tedbirler almaya başlayacağım...
yarın derbi @MEnes chealsea fenerbahçe gibi kötü günler geçiriyor @MEnes

500 civarıydı onu net hatırlıyorum ama ekran görüntüsü yok elde tabi, yapacak da bir şey yok gibi duruyor kendim ettim kendim buldum eyvah... :(

Belki ekran görüntüsü alınmış olabilir, veya geçmişe yönelik puanları görmenin bir yolu vardır. Bakarız, kurcalarız. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Bütün takımlarla hazırlık maçı yaptık ve Namağlup bitirdik mutluyuz yeni rotasyonlarımızla daha da güçlü bir sıralama hedefliyoruz.. son 3 günde klubümüzde büyük değişiklikler yaptık dünya yıldızı rafa silva'yı renklerimize bağladık..

maxresdefault.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...