Rakibimizin bizi korkutma amacıyla, bu maça özel COVID-19'u getirttiği maçta zor da olsa beraberliği kurtarmayı başardık. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz maçın ardından kapsamlı testlerden geçirildi.
![AL0pfj.png](https://i.hizliresim.com/AL0pfj.png)
chealsea yendi 2-1 @SherlockRakibimizin bizi korkutma amacıyla, bu maça özel COVID-19'u getirttiği maçta zor da olsa beraberliği kurtarmayı başardık. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz maçın ardından kapsamlı testlerden geçirildi.
![]()
Menajer puanında çakıldık resmen +11’e rağmen çok geride kaldık ve daha da ilerlemez gibi, ki forumda etiket ödülü o daldan verileceği için esas rekabet oradaydı, yazık oldu... :/
Nazar ettin beni@Dosi hanım çözdü oyunu reis, zor maç...
Deplasmanda maç kazanamayıp içerde şov yapana Galatasaray'a döndü takım... Artık kelimeler tükendi, üst tarafla olan puan farkı da açılıyor. Eğer bir sonraki deplasman maçını da yenemezsek katı tedbirler almaya başlayacağım...Rakibimizin bizi korkutma amacıyla, bu maça özel COVID-19'u getirttiği maçta zor da olsa beraberliği kurtarmayı başardık. Oyuncularımız ve teknik heyetimiz maçın ardından kapsamlı testlerden geçirildi.
![]()
500 civarıydı onu net hatırlıyorum ama ekran görüntüsü yok elde tabi, yapacak da bir şey yok gibi duruyor kendim ettim kendim buldum eyvah...Tam istifa etmenden önce alınmış bir ekran görüntüsü falan var mıydı, veya net rakamı hatırlıyor musun? En son bu puanının üzerine ekleriz onları, haksızlık olmaması adına.![]()
Yenemiyor zaten bu takım. Deplasmanda maç kazanma özürlü oldular. Saldım artık, uğraşamam...
chealsea maçı aldı norwich karşısında @sokak sanati@Turkuazz yarın maç var![]()
Deplasmanda sanıyorum@Turkuazz yarın maç var![]()
chealsea maçı aldı norwich karşısında @sokak sanati
kolay maç değidir asla
ben oynuyordum bu oyunu @sokak sanatiTebrik ederim canım. İyice çözdün oyunu. İyi ki benimle maçından sonra geldin oyunu![]()
500 civarıydı onu net hatırlıyorum ama ekran görüntüsü yok elde tabi, yapacak da bir şey yok gibi duruyor kendim ettim kendim buldum eyvah...![]()
muslerayı 85 milyona satabilirmiyim @SherlockBelki ekran görüntüsü alınmış olabilir, veya geçmişe yönelik puanları görmenin bir yolu vardır. Bakarız, kurcalarız.![]()