Eskiden dakiktin sen, bu kadar unutmuyordun. Özellikle son birkaç gündür unutuyorsun. Sebebi işte ya b12, ya dizi ve film izlemekten kendine gelemedin ya da aşık oldun.
Dizilere fazla yüklendim son 1-2 haftadır, ondan olması muhtemel.
Eskiden dakiktin sen, bu kadar unutmuyordun. Özellikle son birkaç gündür unutuyorsun. Sebebi işte ya b12, ya dizi ve film izlemekten kendine gelemedin ya da aşık oldun.
Yok o hep öyleydiEskiden dakiktin sen, bu kadar unutmuyordun. Özellikle son birkaç gündür unutuyorsun. Sebebi işte ya b12, ya dizi ve film izlemekten kendine gelemedin ya da aşık oldun.
Neyseki ben rotatlıda olsa açlığımı giderdimİnsanlarımız futbola aç aç.
Muhtemelen ondandır. Son dediğime takılmadın bile, ciddiye bile almadın. Alakası yok adamın böyle şeylerle.Dizilere fazla yüklendim son 1-2 haftadır, ondan olması muhtemel.
34 e indirmiş oyun sizde pahalıya satıyorsunuz @TurkuazzSen pahalıya satıyorsun
Herkes bütçe arttırmak isteyip pahalıya satıyor o açıdan oyuncuların satışını bekliyoruz34 e indirmiş oyun sizde pahalıya satıyorsunuz @Turkuazz
bende 10 gündür adam alınmıyor @TurkuazzHerkes bütçe arttırmak isteyip pahalıya satıyor o açıdan oyuncuların satışını bekliyoruz
Benden neden adam almıyorsun @ArafMuhtemelen ondandır. Son dediğime takılmadın bile, ciddiye bile almadın. Alakası yok adamın böyle şeylerle.