Eskiden dakiktin sen, bu kadar unutmuyordun. Özellikle son birkaç gündür unutuyorsun. Sebebi işte ya b12, ya dizi ve film izlemekten kendine gelemedin ya da aşık oldun.![]()
Dizilere fazla yüklendim son 1-2 haftadır, ondan olması muhtemel.
Eskiden dakiktin sen, bu kadar unutmuyordun. Özellikle son birkaç gündür unutuyorsun. Sebebi işte ya b12, ya dizi ve film izlemekten kendine gelemedin ya da aşık oldun.![]()
Yok o hep öyleydiEskiden dakiktin sen, bu kadar unutmuyordun. Özellikle son birkaç gündür unutuyorsun. Sebebi işte ya b12, ya dizi ve film izlemekten kendine gelemedin ya da aşık oldun.![]()
Neyseki ben rotatlıda olsa açlığımı giderdimİnsanlarımız futbola aç aç.![]()
Muhtemelen ondandır. Son dediğime takılmadın bile, ciddiye bile almadın. Alakası yok adamın böyle şeylerle.Dizilere fazla yüklendim son 1-2 haftadır, ondan olması muhtemel.![]()
34 e indirmiş oyun sizde pahalıya satıyorsunuz @TurkuazzSen pahalıya satıyorsun
Herkes bütçe arttırmak isteyip pahalıya satıyor o açıdan oyuncuların satışını bekliyoruz34 e indirmiş oyun sizde pahalıya satıyorsunuz @Turkuazz
bende 10 gündür adam alınmıyor @TurkuazzHerkes bütçe arttırmak isteyip pahalıya satıyor o açıdan oyuncuların satışını bekliyoruz
Benden neden adam almıyorsun @ArafMuhtemelen ondandır. Son dediğime takılmadın bile, ciddiye bile almadın. Alakası yok adamın böyle şeylerle.![]()