3. dakikadan kırmızı kart yiyince böyle oluyormuş. 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi.Fav10 Ligi - 17. Hafta (31 Mayıs) Toplu Sonuçlar:
Ekli dosyayı görüntüle 84620
Ekli dosyayı görüntüle 84621
@Araf @batuhankaralar @bazinga @DarkLegenD @emreemreu @Felon @MEnes @mesmeso61 @Polat Şaşmaz @secquin @Sherlock @Siyagriyus @sokak sanati @Tolstoyevski @Turkuazz @xdragxx @Dosi @pompy
agresif oynuyorsun her yerde3. dakikadan kırmızı kart yiyince böyle oluyormuş. 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi.
daha çok kaybedecek benden adam almadıkça @Sherlock@batuhankaralar'sız Wolverhampton, nasıl olduysa Manchester United'a puan kaybettirmiş.
3. dakikadan kırmızı kart yiyince böyle oluyormuş. 6 maçlık galibiyet serisi sona erdi.
Haftanın en şok edici skoruydu.@batuhankaralar'sız Wolverhampton, nasıl olduysa Manchester United'a puan kaybettirmiş.
Benim sinirlerim bozulduYarın bak @Dosi kaç yiyeceğime 4 gol ve aşağısı bizim için başarı rakibin ortalama gücü 99 falan
Kızacağım @xdragxxPompy reis kızma artık
Kardeşim hayırdır bu ne unutkanlık, çok film ve dizi izlemekten mi oluyor, B12 eksikliği mi var?Bu gece veya yarın yeni haftanın konusu açılacak bu arada, belirtecektim ama unutmuşum.
Benden adam alınana kadar sinir bozucuya basıcağımKardeşim hayırdır bu ne unutkanlık, çok film ve dizi izlemekten mi oluyor, B12 eksikliği mi var?
Kardeşim hayırdır bu ne unutkanlık, çok film ve dizi izlemekten mi oluyor, B12 eksikliği mi var?
Ben de yenilirimYarın bak @Dosi kaç yiyeceğime 4 gol ve aşağısı bizim için başarı rakibin ortalama gücü 99 falan
Eskiden dakiktin sen, bu kadar unutmuyordun. Özellikle son birkaç gündür unutuyorsun. Sebebi işte ya b12, ya dizi ve film izlemekten kendine gelemedin ya da aşık oldun.Her zaman böyleyim kardeşim ben, unutmak bizim işimiz.
@Sherlock her hafta bu konulardan iyi hit kapıyor