OSM - Fav10 Ligi 1. Sezon | 25-31 Mayıs Haftası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Harika
Reactions: Sherlock
Hazırlık maçlarımız :

hazırlık.png

• İlginç
Reactions: bazinga
Ben cidden saldım ya. Oyun bütün heyecanımı aldı götürdü. Öne geçip verdiğimiz kaçıncı maç ya bu? Daha nasıl bir taktik istiyor bu oyun benden?

1-0 mağlup olduk @Tolstoyevski'ye. Berabere biter diyordum ancak 84. dakikada gole engel olamadık. :(
Rotasyonumuz sıfır durumda ve yedeksiz çıktık neredeyse, ben de en iyi beraberlik bekliyordum bu sebeple ama sürpriz oldu doğrusu son kısım golü. :D

Aynen. Çok yenilmemeyi umuyorum. :A Şuan @MEnes ile @secquin 'in bana taktikler vereceğini düşünüyorum
:Z
Benim taktik verebilecek bir halim kalmadı. Pes ettim artık... Kadro değeri devasa olmasına rağmen büyük ihtimal taktikler yüzünden deplasmanlardaki zor maçlarda puan kayıplarına başladık... Yani taktik vermem senin iyiliğine değil kötülüğüne olur kesin... :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Benim taktik verebilecek bir halim kalmadı. Pes ettim artık... Kadro değeri devasa olmasına rağmen büyük ihtimal taktikler yüzünden deplasmanlardaki zor maçlarda puan kayıplarına başladık... Yani taktik vermem senin iyiliğine değil kötülüğüne olur kesin... :A

Ortalığı 3-5 acemiye bırakacağınq inanamıyorum. Yarın ki maç hepimize umut olacak hissediyorum. Kapitaller kaybedecek:A
@pompy hocamın dediği gibi premier'de her zaman kazanılmaz. Pes etme:A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
@Sherlock sert ve sıkı bir final oldu eğer skoru görmemişsen devamını spoiler altında yazayım, tam beklediğimiz gibi ezici bir şekilde yenildik :A Alman disiplini adına acı tatlı bir gün oldu ancak nihayetinde dostluk kazandı, müzene götürdüğün Hollanda ekolünü yansıtan kupa için tebrik ediyorum :bhr:

• Harika
Reactions: Sherlock
1590429359665.png

1590429370497.png

Skordan ziyade ben buna takıldım. :A

Gerçekte bunu yapan adam yok, benim oyuncum hakemin spreyini siliyor. Sarı kart bahanesine bak. :A

• Beğendim
Reactions: Felon
1590429471449.png

Güçlü takımların deneme tahtası olduk da, sıradan bir takımız oysa ki. Bu arada takım as kadro değildi. Gerçi as kadro olsa da yenemezdim, ayrı konu. :A

@secquin, @Turkuazz.

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961