muslerayı 85 milyona satabilirmiyim @Sherlock
Satabilirsin ama şu an transferle alakalı herhangi bir etkinlik olmadığı için beklemen gerekir bir süre bence.
muslerayı 85 milyona satabilirmiyim @Sherlock
Şu an tam bu moddayım, Ajax gerçi ezici ve kolay bir galibiyet alacak ama olsun mühim olan FAV-10 finalinde dostça bir karşılaşma olması..@Tolstoyevski büyük finale hazır mısın bu arada, @DarkLegenD de tribündeki yerini alacakmış.
bazen oluyor @mesmeso61Ben cidden saldım ya. Oyun bütün heyecanımı aldı götürdü. Öne geçip verdiğimiz kaçıncı maç ya bu? Daha nasıl bir taktik istiyor bu oyun benden?
Rotasyonumuz sıfır durumda ve yedeksiz çıktık neredeyse, ben de en iyi beraberlik bekliyordum bu sebeple ama sürpriz oldu doğrusu son kısım golü.1-0 mağlup olduk @Tolstoyevski'ye. Berabere biter diyordum ancak 84. dakikada gole engel olamadık.
Benim taktik verebilecek bir halim kalmadı. Pes ettim artık... Kadro değeri devasa olmasına rağmen büyük ihtimal taktikler yüzünden deplasmanlardaki zor maçlarda puan kayıplarına başladık... Yani taktik vermem senin iyiliğine değil kötülüğüne olur kesin...
Benim taktik verebilecek bir halim kalmadı. Pes ettim artık... Kadro değeri devasa olmasına rağmen büyük ihtimal taktikler yüzünden deplasmanlardaki zor maçlarda puan kayıplarına başladık... Yani taktik vermem senin iyiliğine değil kötülüğüne olur kesin...
muslerayı alırmısın @sokak sanatiOrtalığı 3-5 acemiye bırakacağınq inanamıyorum. Yarın ki maç hepimize umut olacak hissediyorum. Kapitaller kaybedecek
@pompy hocamın dediği gibi premier'de her zaman kazanılmaz. Pes etme
komik @ArafEkli dosyayı görüntüle 83897
Ekli dosyayı görüntüle 83898
Skordan ziyade ben buna takıldım.
Gerçekte bunu yapan adam yok, benim oyuncum hakemin spreyini siliyor. Sarı kart bahanesine bak.
param yok diyip marceloyu alman @ArafEkli dosyayı görüntüle 83899
Güçlü takımların deneme tahtası olduk da, sıradan bir takımız oysa ki. Bu arada takım as kadro değildi. Gerçi as kadro olsa da yenemezdim, ayrı konu.
@secquin, @Turkuazz.