Beşiktaş 2-4 Göztepe | Trendyol Süper Lig 13. Hafta Maçı

Sezonun balonu İmmobiledir. Penaltı golleri ile Beşiktaş taraftarının gözünü boyamıştır. Aynı durum Simon Banza içinde geçerlidir.

Beşiktaş’ta bu akşam bazı kelleler alınır. Oyuncu, hoca veya yönetim hangisi olur bilmiyorum ama infaz var orası kesin.

Mert havayı yanlış kokladı ve maçtan kaçmayarak yine rezil oldu. Ben bu kadar beli dönmeyen kaleciliği en son Onur Kıvrak'ta görmüştüm. Şu rezil kaleciyi milli takıma alma işini bitirsinler. BJK'de aklı varsa Ersin ile devam etsin.

Immobile f/p olarak bu sezonun en kötü transferi.

Göztepe bizim ligin Leipzig'i olacak.
Haklısın özellikle David Datro Fofana 4 büyüklere gidebilir, Anthony Dennis denen çocuk da Ndiaye havası sezdim varda var yani.
------

Sezonun balonu İmmobiledir. Penaltı golleri ile Beşiktaş taraftarının gözünü boyamıştır. Aynı durum Simon Banza içinde geçerlidir.
Galatasaray'a 5 atınca bu Beşiktaşlılar bütün problemler çözüldü sandılar.

Haklısın özellikle David Datro Fofana 4 büyüklere gidebilir, Anthony Dennis denen çocuk da Ndiaye havası sezdim varda var yani.
------

Galatasaray'a 5 atınca bu Beşiktaşlılar bütün problemler çözüldü sandılar.
Transferin son günü Chelsea göndermeye yer ararken hiç biri tenezzül etmedi Göztepe indirdi adamı. Ha bence öyle ahım şahım bir adam değil ama böyle son dakikalarda açık defansları affetmez.

Dennis'ten çok Solet benim favorim. Göztepe transfer dersi veriyor. Umarım örnekleri çoğalır.

Transferin son günü Chelsea göndermeye yer ararken hiç biri tenezzül etmedi Göztepe indirdi adamı. Ha bence öyle ahım şahım bir adam değil ama böyle son dakikalarda açık defansları affetmez.

Dennis'ten çok Solet benim favorim. Göztepe transfer dersi veriyor. Umarım örnekleri çoğalır.
Umarım mesela Trabzon'a yakışırdı Fofana

Heves değil. Bugün dışarı çıkmıştım ve yağmurdan epey nasiplendim. Yoruldum haliyle. Yerimden kalkmaya üşendiğim için maça eşlik etmiş oluyorum :A
Dün Gs maçınıda ben yapmıştım ama sadece sesi duyuyordum arada :A
Totemin etkisini yitiriyor. Yeni bir şey dene. :A
------

Konuyu kimselere kaptırmamak için saat 4’te açmam peki? @Dosi
------

:A
Erketeye yatmışsın. :A

• İlginç
Reactions: Dosi

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular