- Reaksiyon puanı
- 114,249
- Puanı
- 1,060
İlk ikiyi beğenmedimBu senin kahramanın
Bu senin en sevdiğin
Bu da benim en sevdiğim sizin oralardan
Son 2 😍
Aşk Olsun. Ben kimi layık gördün
İlk ikiyi beğenmedimBu senin kahramanın
Bu senin en sevdiğin
Bu da benim en sevdiğim sizin oralardan
İftardan önce açsaydın da bir şey değişmezdi gerçi hatta belki daha iştahlı yerdin yemeğini.Offffff
Yeminle ben sadece maden suyu tek sandım ve fazla var diye kandırıyorsun sandım.
Hediyeler ŞAHANE 🥰🥰🥰😍
Sen en son hiç bi tarafı tutmuyordun Hatta fekeliyi savunmuştun yılmazcı demiştim sanaİlk ikiyi beğenmedim
Son 2 😍
Aşk Olsun. Ben kimi layık gördün
Yok önce açmamam isabet olmuşİftardan önce açsaydın da bir şey değişmezdi gerçi hatta belki daha iştahlı yerdin yemeğini.
Tarafsızım evet ama Fekkeliyi buSen en son hiç bi tarafı tutmuyordun Hatta fekeliyi savunmuştun yılmazcı demiştim sana
O zaman seni de içten içe Demirci yapıyorum Zaten avatarımı beğenmiştinTarafsızım evet ama Fekkeliyi bu
Şekilde hediye etmeni sevmedim
Bu olabilirdi :
Hediye sözün vardıTebrik ederim @Dosi
Galiba karıştırdım şimdi baktım da bana en son Bilal Sonses ile gelmişsinNe zaman
BEni yarışmadan eledin ama al getireyim yine Bilal Sonses’iGaliba karıştırdım şimdi baktım da bana en son Bilal Sonses ile gelmişsin
Haha niye 1 verenler eledi, ben +1 verdimBEni yarışmadan eledin ama al getireyim yine Bilal Sonses’i
Ne fark eder 1-2Haha niye 1 verenler eledi, ben +1 verdim
Ey yarışma sen nelere kadirsin adminden ilk hediyemizide kaptıkTebrikler @Dosi 40 bin kere maşallah, 400 000. mesajını da hep birlikte kutlarız inşallah Asereje eşliğinde.
Sana kıymadığım için 1 vermedim. Farkı oNe fark eder 1-2
Sonuç olarak kıydılar banaSana kıymadığım için 1 vermedim. Farkı o
Boşver. Jüri olmakta zevkliSonuç olarak kıydılar bana