Güzel olmasına vesile olanlardan biride sensin. Hatta temelindeki isimlerden birisin oyüzden ben de yerin hep ayrıTebrikler @Dosi güzel bir forum hayatın var umarım hep de öyle geçirirsin. Sağlıcakla![]()
Güzel olmasına vesile olanlardan biride sensin. Hatta temelindeki isimlerden birisin oyüzden ben de yerin hep ayrıTebrikler @Dosi güzel bir forum hayatın var umarım hep de öyle geçirirsin. Sağlıcakla![]()
Estağfurullah ben sadece kendim oldum senin karşında olmam gerektiği gibi davrandım. Asla kuşku duymadım o kadar yalanlar söylendiğinde bile senle alakalı. O senin kendi dik duruşun yani güzelse şu an her şeyGüzel olmasına vesile olanlardan biride sensin. Hatta temelindeki isimlerden birisin oyüzden ben de yerin hep ayrı![]()
Bunun detaylı açıklamasını senin kutlama konunda yaptım. Evet benimle alakalı baya saçma algılar yaratılmaya çalışıldı. Kaldığım ülkeden tut cinsiyetime kadar karalama durumları oldu ama ben kendi yoluma baktım ve ne kendimi onlra kanıtlama nede o kişilere açıklama gereği duydum ve özellikle çok karalandığım dönemde En Favori Üye'de finali görerek çizgimi bozmadan o kişilere bulaşmadan forumda keyif almamın ne kadar doğru olduğunu tekrar anladım😊 geçtiğimiz aylarda küfür edecek kadar seviye düşürmüşlerdi. Beni en çok etkileyen durum oydu. Geri kalan hiç bir durum zerre modumu düşürmedi.Estağfurullah ben sadece kendim oldum senin karşında olmam gerektiği gibi davrandım. Asla kuşku duymadım o kadar yalanlar söylendiğinde bile senle alakalı. O senin kendi dik duruşun yani güzelse şu an her şey![]()
![]()
Yakışıklı adam. Beğenmem gayet normalO zaman seni de içten içe Demirci yapıyorumZaten avatarımı beğenmiştin
![]()
Tam kalpli göz alıcaktın güldürdüYakışıklı adam. Beğenmem gayet normalama Demirci olmam. Kötü davranıyor
![]()
Ne oldu ne dedim?Tam kalpli göz alıcaktın güldürdüAllah da seni güldürsün
![]()
kötü davranıyor demişin ya ona güldümNe oldu ne dedim?
Bu arada konuma hani kalp gelecek ti? 😱
Gerçekleri haykırdımkötü davranıyor demişin ya ona güldüm![]()
güzel hatunmuş
İzlediğim animedengüzel hatunmuş![]()
Anladım ama önceliğim @kerem in önerdiği animeye bakmak ve şuan bişey izleyecek vaziyette değilim malasefİzlediğim animedenavatarlarımdan biri.
Şimdilik ciciv dursun geri döneceğim ona![]()
Kıskancçlık duygusu okMikasa'ya ''güzel hatunmuş'' dediğin için sb attım, yeri bende özeldir çünkü o hatunun![]()
Kıskancçlık duygusu ok![]()
Bi ara bu anime internette meme olmuştu. O ara ilk bölüm bakmiştim beni sarmamiştiAslında çok uzak duygulardır bana ama söz konusu Mikasa Mikasa olunca...
Bi ara bu anime internette meme olmuştu. O ara ilk bölüm bakmiştim beni sarmamişti![]()