🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Tebrikler @Dosi güzel bir forum hayatın var umarım hep de öyle geçirirsin. Sağlıcakla :D
Güzel olmasına vesile olanlardan biride sensin. Hatta temelindeki isimlerden birisin oyüzden ben de yerin hep ayrı :bhr:

Güzel olmasına vesile olanlardan biride sensin. Hatta temelindeki isimlerden birisin oyüzden ben de yerin hep ayrı :bhr:
Estağfurullah ben sadece kendim oldum senin karşında olmam gerektiği gibi davrandım. Asla kuşku duymadım o kadar yalanlar söylendiğinde bile senle alakalı. O senin kendi dik duruşun yani güzelse şu an her şey :) :D

• Harika
Reactions: Dosi
Estağfurullah ben sadece kendim oldum senin karşında olmam gerektiği gibi davrandım. Asla kuşku duymadım o kadar yalanlar söylendiğinde bile senle alakalı. O senin kendi dik duruşun yani güzelse şu an her şey :) :D
Bunun detaylı açıklamasını senin kutlama konunda yaptım. Evet benimle alakalı baya saçma algılar yaratılmaya çalışıldı. Kaldığım ülkeden tut cinsiyetime kadar karalama durumları oldu ama ben kendi yoluma baktım ve ne kendimi onlra kanıtlama nede o kişilere açıklama gereği duydum ve özellikle çok karalandığım dönemde En Favori Üye'de finali görerek çizgimi bozmadan o kişilere bulaşmadan forumda keyif almamın ne kadar doğru olduğunu tekrar anladım😊 geçtiğimiz aylarda küfür edecek kadar seviye düşürmüşlerdi. Beni en çok etkileyen durum oydu. Geri kalan hiç bir durum zerre modumu düşürmedi.

Gerçekleri haykırdım :A
1200px-Mute_Icon.svg.png

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bi ara bu anime internette meme olmuştu. O ara ilk bölüm bakmiştim beni sarmamişti(b)

Evet redditte oluyor genelde ama ilk 3 bölüm şans versen sarmayacak bir anime değil aslında, hem 20 dk hem de her türlü duyguyu uyandıran bir anime; aksiyondan, dramdan, gerilime kadar. :D

• Beğendim
Reactions: Forumdash