Teşekkürler
Hislerin zayıfmış demek ki
@MEnes konuyaHala baslamaman kabahat zaten.
SNK'yi izleme, senlik degil. Zaten devlerin cizimlerini komik buldugum icin ciddiye alamiyorum o animeyi.![]()
SNK'yi seviyorum saglam bir anime ama devlerin cizimleri daha iyi olabilir komik duruyorlar.@MEnes konuya
Bu arada @Forumdash o mesajıma niye öyle garip cevap verdi?ben avatarımdan konuşuyorum. O izleyemem diyor
![]()
Söylemicem sebebi çatla@MEnes konuya
Bu arada @Forumdash o mesajıma niye öyle garip cevap verdi?ben avatarımdan konuşuyorum. O izleyemem diyor
![]()
Gitmeden izlerim ilk 4 kesin çünkü ordan sonrasına güveniyordun sonrasını beğenmezsem kızamazsınHala baslamaman kabahat zaten.
SNK'yi izleme, senlik degil. Zaten devlerin cizimlerini komik buldugum icin ciddiye alamiyorum o animeyi.![]()
MAL ve IMdb pauni 9,2. Sevmeyeceginden süphem yok.Söylemicem sebebi çatla
Gitmeden izlerim ilk 4 kesin çünkü ordan sonrasına güveniyordun sonrasını beğenmezsem kızamazsın![]()
Hediyenle soru sormuştum. Cevap vermedinSNK'yi seviyorum saglam bir anime ama devlerin cizimleri daha iyi olabilir komik duruyorlar.
FMA Brotherhood, Death Note ve D.Gray-man önceliklerim.![]()
Bunadığımdan yanlış anladım demiyordaSöylemicem sebebi çatla
Gitmeden izlerim ilk 4 kesin çünkü ordan sonrasına güveniyordun sonrasını beğenmezsem kızamazsın![]()
Hayır tribin canlanıyor gözumdeBunadığımdan yanlış anladım demiyorda![]()
Ne tribi be?Hayır tribin canlanıyor gözumde![]()
S-Ö-Y-L-E-M-İ-C-E-MNe tribi be?ben civciv Mikasa avatar diyorum. Sen izleyemem diyorsun
![]()
Okları başka trafa çekme yöntemiS-Ö-Y-L-E-M-İ-C-E-M
Burda daha güzeli var
Mobil ile onu bulmak zorBurda daha güzeli var
tmm tmm![]()
iki nokta üstüste noworry(birleşik) iki nokta üstüsteMobil ile onu bulmak zor
Kodu ne onun? Şirinmiş gerçekten![]()
İyiymışiki nokta üstüste noworry(birleşik) iki nokta üstüste
dublajlı emoji![]()
Dublaja uymuyor dublaja
İyiymışama "önemli değil" "eh bir şey olmaz" "lafımı olur" anlamına gelir bu
![]()