O zaman olay buyuyor evladımİçerde derken? Önemli olan herkese açık bir mecrada yapmanızdı.![]()
O zaman olay buyuyor evladımİçerde derken? Önemli olan herkese açık bir mecrada yapmanızdı.![]()
İçerde derken? Önemli olan herkese açık bir mecrada yapmanızdı.![]()
Haftasonuna denk gelıyor zaten program![]()
@sokak sanati Ailemize musallat oldundan beridir @dreamy sana oynuyor gelme şefimizin oyununa ayoll torunsun diye seni seçmişİsyan bayrağını çek şu içi geçmişlere![]()
Gelirsem tabi.
Torun değil troll olcak yakında@sokak sanati Ailemize musallat oldundan beridir @dreamy sana oynuyor gelme şefimizin oyununa ayoll torunsun diye seni seçmiş![]()
![]()
@Forumdash
Yok artık.... Dün salıydı?Haftasonuna denk gelıyor zaten program![]()
İşte öyle alzymerım tamam mıYok artık.... Dün salıydı?![]()
hangiAz önce büyük pot kırdın ben oradan yürür ortalığı karıştırırim![]()
Neyse konuşmayacağım daha fazla cuma günü sınavım var sonra özgürüm...
Gerçekleri görüyorum yavaş yavaş.@sokak sanati Ailemize musallat oldundan beridir @dreamy sana oynuyor gelme şefimizin oyununa ayoll torunsun diye seni seçmiş![]()
![]()
@Forumdash
Neyse konuşmayacağım daha fazla cuma günü sınavım sonra özgürüm...![]()
Dedecim saatinde konuda olmayı biliyorsun ama şarkı kapmak için.İşte öyle alzymerım tamam mı![]()
Aynen zaten şimdiye kadar 20 mesaj yazmışımdır sonuç gecesine 10 tane kalıyor.Ben haftanın sadece sonuç gecesi değil tamamına bakılıp karar verilmeli. Neticede o iki saatlik dilimde burada olamayabilirsin. Bu konu ve gelecek konuya ortak bakılmalı.@kerem
Hangi mesajHaftasonu mesajın. Isot görüp isyan etmiş.
@dreamy gitmeden etkinliğe eksikleri etiketle. @Harunnn60 'ı unutma![]()
Geçen hafta şarkı kapmak için geç geldim malasefDedecim saatinde konuda olmayı biliyorsun ama şarkı kapmak için.![]()