TVen Bu Şarkı Benim 2. Sezon 12. Hafta (Gruplar)

O zaman 50'ye cikarmaliyim. :A

Artık orayı bilemem. Birde o iki saatlik dilimde değilde totalde olsun. Mesela bu hafta 30 mesaj yazmayan gelecek haftadan puan kaybetsin. Hem konu devamlı diri durur.
Bence 30 mesaj olsun ama bi sonra ki bölüm konusu açılana kadar vakit olsun. 2 saat ile sınırlandırma:A @dreamy

• Güldürdün
Reactions: dreamy and kerem
Sarkini belirledin mi? :A

Kusura bakma kalbini kirdiysam. Seni cok seviyorum, biliyorsun. :bhr:
İki şarkı var aklımda gece geldiğimde paylaşırım. :A Kırıldım evet, sanki konuda sadece ben yokmuşum gibi bana yüklendin... Neyse geçti biliyorum. :bhr: :A

• İlginç
Reactions: kerem
Artık orayı bilemem. Birde o iki saatlik dilimde değilde totalde olsun. Mesela bu hafta 30 mesaj yazmayan gelecek haftadan puan kaybetsin. Hem konu devamlı diri durur.
Bence 30 mesaj olsun ama bi sonra ki bölüm konusu açılana kadar vakit olsun. 2 saat ile sınırlandırma:A @dreamy
2 saat degil ki. Totalde 3 saat oluyor zaten. Cünkü konuyu 1 saat kala aciyorum. :A

Az bir vakit. Mesela teravih var. Ya @dreamy namaza gidiyorsa o saatte. Dinimize saygı göster.:A
Ben ateistim, cok güzel bahane. :A

Ya 30 mesaj bir sey degil ki, 40 kisinin oyu aciklaniyor her hafta hepsine tesekkür etsen bile 10 mesaj fazladan yazmis oluyorsun. :D Hani 50 falan deseydim okey ama 30 ideal bence ki o kadar mesaji yazmayan 10 puani gözden cikarsin artik, sadece 10 puan. :D

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Ben ateistim,cok güzel bahane. :A

Ya 30 mesaj bir sey degil ki, 40 kisinin oyu aciklaniyor her hafta hepsine tesekkür etsen bile 10 mesaj fazladan yazmis oluyorsun. :D Hani 50 falan deseydim okey ama 30 ideal bence ki o kadar mesaji yazmayan 10 puani gözden cikarsin artik, sadece 10 puan. :D

Bence de bi şey değil. Ama bunu telafi etmek amaçlı bi sonra ki bölüme kadar süre verilebilir. Ve yeni haftadan puan düşer o haftadan düşmesin.:D

• Beğendim
Reactions: kerem
  • Güldürdün
Reactions: dreamy
O sürede konuya bol bol yorum yazıp affettirme seçeneğide olur. :Z
Bundan sonra böyle kararları benden habersiz alma Rachel:A
Almam gerekiyordu iyi ki de aldim. :A

Aynen öyle, böyle daha iyi oldu gibi ama kimse itiraz etmedi zaten cünkü sayilar cok makul. :A

50 mesajin altinda kalanlara -20 puan deseydim o zaman tepki vermekte hakli olurlardi ama 30 mesaj yazmayan da bir zahmet ciksin gitsin artik. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati

Forum İstatistikleri

Konular
176,603
Üyeler
8,564
Son Üye
excelancy