Almam gerekiyordu iyi ki de aldim.
Aynen öyle, böyle daha iyi oldu gibi ama kimse itiraz etmedi zaten cünkü sayilar cok makul.
50 mesajin altinda kalanlara -20 puan deseydim o zaman tepki vermekte hakli olurlardi ama 30 mesaj yazmayan da bir zahmet ciksin gitsin artik.![]()
Ozan recabini bile atti? Özelden sarkiyi bile yorumladik.Uygulamaya geçince görürüm ben bunları. Ozan dağa gelmedi. Atacanda öyle bi hakkı yok demiş![]()
Bütün yarismacilar beni hakli bulup onayladi zaten, bir kisinin itiraziyla mi hareket edecegiz.Bi @mrt-06 itiraz etmiş o zaman. Onuda sustururuz![]()
Her hafta hatirlatma yapiyorum ama hic oy kullanmiyor. Hep ilk elenen olunca küstü herhalde yarismalara.
Hangi açıdan düzene baş kaldırsanda seçiminle hertürlü darbeyi destekliyorum 👊Şarkımı değiştirme kararı aldım
Sebebi;Konuyu takip edenler bilir. Grup kategorisinde yarişsak da listeye baktığımızda yine 2 hafta öncenin rock kategorisinden bir listeymiş gibi geliyorBu beni rahatsız etti.
Bu hafta kategoriye uyup, düzene uymama kararı aldım. Seçeceğim grup rock tarıznda değil. Döneme damgasını vuran bir şarkı Rockabye...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Yanlış yapmışsınŞarkımı değiştirme kararı aldım
Sebebi;Konuyu takip edenler bilir. Grup kategorisinde yarişsak da listeye baktığımızda yine 2 hafta öncenin rock kategorisinden bir listeymiş gibi geliyorBu beni rahatsız etti.
Bu hafta kategoriye uyup, düzene uymama kararı aldım. Seçeceğim grup rock tarıznda değil. Döneme damgasını vuran bir şarkı Rockabye...
@kerem @Yiğitt @MEnes @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @Turkuazz @MasacRE @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @sokak sanati @mesmeso61 @Maskeli Fedai @mrt-06 @Harunnn60 @serhatt @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @xBUGRAx @-potterhead- @Özgür @Bully @Hachiko @offensive @Tolstoyevski @S.G.A.T. @alperuz @Ahmed @hayret bi şey @Silinmiş Üye @Emre Ozansoy @12.Adam @phoebebuffay @Dosi @Forumdash @The_Erinch @xdragxx @Felon @eskici @yigit_00 @pompy @AteşBöceği @Çiğdem @Araf @emreemreu
Şaka yapıyorum ya ciddi alma, forumda bir dönemki kavgalara göndermeydi.-5 puan mlsf bu mesaj.
Asi çocuk seni.Şarkımı değiştirme kararı aldım
Gerçekten listeye bakıyorum gözümün önunde rock çaliyorHangi açıdan düzene baş kaldırsanda seçiminle hertürlü darbeyi destekliyorum 👊
Hangi açidanYanlış yapmışsın![]()
Ben yanmazsam sen yanmazsan... kim yanacak????Asi çocuk seni.![]()
![]()
Şarkını değiştirmekleGerçekten listeye bakıyorum gözümün önunde rock çaliyorSıkıldım artk
Teşekkürler destek için
Hangi açidan![]()