Hangi mesaj
Geçen hafta şarkı kapmak için geç geldim malasef![]()
Cevap vermişsin neyse boş ver. Salı mesajı işte
Hangi mesaj
-5 puan mlsf bu mesaj.Kadın dizisi Aşkı Memnu'yu izlemeye başladıktan sonra çok değişti o...![]()
Ben daha bilerek seçmedim, tribimi de attım böylece.Hangi mesaj
O zaman 50'ye cikarmaliyim.Ben haftanın sadece sonuç gecesi değil tamamına bakılıp karar verilmeli. Neticede o iki saatlik dilimde burada olamayabilirsin. Bu konu ve gelecek konuya ortak bakılmalı.@kerem
Sarkini belirledin mi?Bekliyorum.![]()
Bence de degistir ama sen bilirsin tabii.Yarın 20.00
Daha iyisini bulabilirsin. Bu şarkı ile zirve olur mu emin değilim.![]()
O zaman 50'ye cikarmaliyim.![]()
İki şarkı var aklımda gece geldiğimde paylaşırım.Sarkini belirledin mi?
Kusura bakma kalbini kirdiysam. Seni cok seviyorum, biliyorsun.![]()
2 saat degil ki. Totalde 3 saat oluyor zaten. Cünkü konuyu 1 saat kala aciyorum.Artık orayı bilemem. Birde o iki saatlik dilimde değilde totalde olsun. Mesela bu hafta 30 mesaj yazmayan gelecek haftadan puan kaybetsin. Hem konu devamlı diri durur.
Bence 30 mesaj olsun ama bi sonra ki bölüm konusu açılana kadar vakit olsun. 2 saat ile sınırlandırma@dreamy
Yoktun cünkü...İki şarkı var aklımda gece geldiğimde paylaşırım.Kırıldım evet, sanki konuda sadece ben yokmuşum gibi bana yüklendin... Neyse geçti biliyorum.
![]()
![]()
2 saat degil ki. Totalde 3 saat oluyor zaten. Cünkü konuyu 1 saat kala aciyorum.![]()
Ben ateistim, cok güzel bahane.Az bir vakit. Mesela teravih var. Ya @dreamy namaza gidiyorsa o saatte. Dinimize saygı göster.![]()
Ben ateistim,cok güzel bahane.
Ya 30 mesaj bir sey degil ki, 40 kisinin oyu aciklaniyor her hafta hepsine tesekkür etsen bile 10 mesaj fazladan yazmis oluyorsun.Hani 50 falan deseydim okey ama 30 ideal bence ki o kadar mesaji yazmayan 10 puani gözden cikarsin artik, sadece 10 puan.
![]()
Evet bunu gelecek hafta icin uygulamak daha dogru olur haklisin, böylece onlara da daha cok süre taninmis olur.Bence de bi şey değil. Ama bunu telafi etmek amaçlı bi sonra ki bölüme kadar süre verilebilir. Ve yeni haftadan puan düşer o haftadan düşmesin.![]()
@Forumdash bir şarkı gösterdi bana videoda @dreamy ı kucaklamıs bebek ve ihtiyar adam yanı diyimde yanlıs anlamayın hemenGerçekleri görüyorum yavaş yavaş.![]()
Evet bunu gelecek hafta icin uygulamak daha dogru olur haklisin, böylece onlara da daha cok süre taninmis olur.![]()
Almam gerekiyordu iyi ki de aldim.O sürede konuya bol bol yorum yazıp affettirme seçeneğide olur.
Bundan sonra böyle kararları benden habersiz alma Rachel![]()