Yarın akşama kadar süre var abicim
Beni beğendinizmi şefimiz![]()
![]()
![]()
Hintli gibiler.
Düşünmedim değil hani.Tehdit mi etsek. Kasedinizi yayarız diye. Belki pata kaldırırız oradan![]()
Yarın 20.00
Daha iyisini bulabilirsin. Bu şarkı ile zirve olur mu emin değilim.![]()
O zaman mutfakYarin 20:00'a kadar süren var.![]()
Ortega gemiyle Bursayamı ne başka okula giderken o şarkı çalardıKız ablacım bu hafta beğendim seni.![]()
O zaman mutfak![]()
Şarkı bence güzel ama daha iyisi bulunmazmı bulunur tabiYarin 20:00'a kadar süren var.![]()
Ya sen nasıl bir KRALsın.Öğrenciye indirim yapılsın. Çocuk okuyor yazık.@dreamy
Korumaya baslamıstık sonra @Forumdash bu benim torunumsa senin neyin yada benim nasıl torunum derken birden konu senin ailemizdeki konumunun ne olduna döndü boş muhabbete yine yanıYa sen nasıl bir KRALsın.@Çiğdem @Forumdash falan takmamış ama sen korumuşsun beni ben yokken adamsın.
![]()
Bekliyorum.@dreamy dün yoktu zaten tüm sinirimi ondan cikardim, alirim gönlünü onun da.![]()
Sonuç olarak korumadınız yani, ne varsa @sokak sanati nda varKorumaya baslamıstık sonra @Forumdash bu benim torunumsa senin neyin yada benim nasıl torunum derken birden konu senin ailemizdeki konumunun ne olduna döndü boş muhabbete yine yanı![]()
![]()
@sokak sanati
Ya sen nasıl bir KRALsın.@Çiğdem @Forumdash falan takmamış ama sen korumuşsun beni ben yokken adamsın.
![]()
Ben seni içerde korudum beeYa sen nasıl bir KRALsın.@Çiğdem @Forumdash falan takmamış ama sen korumuşsun beni ben yokken adamsın.
![]()
Dizimizin dibinden ayırmıcaz sonuc konusunda seniSonuç olarak korumadınız yani, ne varsa @sokak sanati nda var![]()
İçerde derken? Önemli olan herkese açık bir mecrada yapmanızdı.
Haftasonuna denk gelıyor zaten programAA yok artık. İsot'u satmam. Cidden çocuk okula falan gidiyor. Anlayış lazım. Düzen kurmaya çalışıyor.![]()