Bu baston yutmuştan mercan ağa olur ancaGurur duydurdun yine kendinle. İçinde ki cevher çıkmış. Maşallah Hürrem gibi raks raks. Pardon sümbül ağa gibi demem lazımdı@xemrexxx
Bu baston yutmuştan mercan ağa olur ancaGurur duydurdun yine kendinle. İçinde ki cevher çıkmış. Maşallah Hürrem gibi raks raks. Pardon sümbül ağa gibi demem lazımdı@xemrexxx
Hahahaha harika.
Bu baston yutmuştan mercan ağa olur anca![]()
Oynak Gacılar 2020
Oynak Gacılar 2020![]()
![]()
Dansa ara verdiler mi acaba.Gerçek halleri yalnız bu. İnstagramdan stalkla buldum![]()
Dansa ara verdiler mi acaba.![]()
Geçmişini silemiyorsun işte.Hepsi evlenmiş çocuğu var bi tanesinin. Esmer olan hastanede çalışıyor. GS"li. Baya ağır abi moduna girmiş. Nargileli fotolar var![]()
Geçmişini silemiyorsun işte.![]()
![]()
neden yaa çicek gibi şarkı oysa😱Emin misin bundan Moruk. Kötü gidersin gibi hissettim![]()
neden yaa çicek gibi şarkı oysa😱
Değiştirme hakkımız var zatenPek bana hitap etmedi galiba.![]()
Değiştirme hakkımız var zatenAklım kalırsa değiştirirm dimi @kerem ??? En son gün ne zaman?
Üniversitede büyüklere dede denirdi o hesap![]()
Sızım aile dallas olmuş çözemiyorum.![]()
Biz @dreamy neden @Forumdash torunu diye takılıyoruz ama kimse @mrt-06 ın @xemrexxx i küçük abla olarak ailemize getirmesine şaşırmadıÇünkü abi diyemicek kadar kücükmüş@sokak sanati
@pompy be diyor bu hogathaBiz @dreamy neden @Forumdash torunu diye takılıyoruz ama kimse @mrt-06 ın @xemrexxx i küçük abla olarak ailemize getirmesine şaşırmadıForumdash olayı cinsen olabilirde Atacanların olayı
Herzamankı gibi olmayana değilde olana takılıyoruz![]()
![]()
![]()
Pek bana hitap etmedi galiba.![]()
Yarın akşama kadar süre var abicimDeğiştirme hakkımız var zatenAklım kalırsa değiştirirm dimi @kerem ??? En son gün ne zaman?
Yarin 20:00'a kadar süren var.Değiştirme hakkımız var zatenAklım kalırsa değiştirirm dimi @kerem ??? En son gün ne zaman?