YAPMA... ))
Sanırım bu size yeter de artar bile.
YAPMA... ))
Sanırım bu size yeter de artar bile.
Anladığım kadariyla burada tek hain olmayan @MasacRE ? @Sherlock dün ona hata yaptigina deyinmisti.Saçlarıyla döver diyince aklıma bir anime karakteri geldi... Heeey gidi Elfen Lied hey... @Tolstoyevski iyi bilir.. )
Tekrar tekrar dediğim gibi biz Cylon'ları durdurmak değil palalı bıyıklı, değil Avengers'lı kim gelirse gelsin mümkün değildir... )
Bu doğal seleksiyon şeklinde gelişen bir süreçle olmuştur. ) Hepimiz hainiz ve hainlik bir SABAR meselesi haline geldi artık... )) Bu yoldan dönmemiz çok zor çokkk, öyle değil mi yoldaşlarım... ) @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai
Böylece cylonlar artık yok oldu.YAPMA... ))
O da kendi çapında hainlik yapıyor ve yapmaya devam ediyor... )) Biz hainiz ve bu hainlik fikri bile hoşumuza gidiyor ama kendisi de hain, çünkü yapması gerekende hiç bir değişiklik yapmayıp bizim aynı kalacağımızı bekledi... Ama sonucun bu olmayacağını biliyordu... ) İkinci cümlen ise mantıklı olabilir ve bizim birbirimizi geçmek için her şeyi yapacağımız bir kategori haline gelebilir... ))Anladığım kadariyla burada tek hain olmayan @MasacRE ? @Sherlock dün ona hata yaptigina deyinmisti.
Yalnız @Maskeli Fedai olayı abartıp güldürü atmakta cimrilik yapmakta
Çok istiyorsaniz enler listemde 'En Hain Üye' eklemesi yapıp oylarınız
Fikirler ölmez... Hele gönderdiğin videodaki şahsın bir 'FİKİR' öldürmesi mümkün değildir... )Böylece cylonlar artık yok oldu.
Fikirler ölmez ama yaşarken öldürebilecek tarzda bir kişi kendisi.Fikirler ölmez... Hele gönderdiğin videodaki şahsın bir 'FİKİR' öldürmesi mümkün değildir... )
Hiç bir şey anlamadım suan iz peşindeyim ve adasının bu konuda en son "" kullandığı mesaja ulaştım. biraz uyuyup sonra ordan son mesajlar kadar bakarım olayı anlamak için mevzu galiba diziyi yorumlayıp yorumlamamakO da kendi çapında hainlik yapıyor ve yapmaya devam ediyor... )) Biz hainiz ve bu hainlik fikri bile hoşumuza gidiyor ama kendisi de hain, çünkü yapması gerekende hiç bir değişiklik yapmayıp bizim aynı kalacağımızı bekledi... Ama sonucun bu olmayacağını biliyordu... ) İkinci cümlen ise mantıklı olabilir ve bizim birbirimizi geçmek için her şeyi yapacağımız bir kategori haline gelebilir... ))
Mesele şu ki biz yaşamıyoruz ve ölmüyoruz... İşte bu yüzden CYLON'İZM ve SABAR'İZM her daim kazanan taraf olacak... ))Fikirler ölmez ama yaşarken öldürebilecek tarzda bir kişi kendisi.
Mevzu çok daha derin ve girdikçe içinden çıkamayacağın bir hal alacak, öyle bir gizeme sahip... ) O yüzden sana başarılar dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden... )Hiç bir şey anlamadım suan iz peşindeyim ve adasının bu konuda en son "" kullandığı mesaja ulaştım. biraz uyuyup sonra ordan son mesajlar kadar bakarım olayı anlamak için mevzu galiba diziyi yorumlayıp yorumlamamak
Belki dizide kapatma düğmesini bulacaklar cylonların. O zamana kadar kazanan taraf ol.Mesele şu ki biz yaşamıyoruz ve ölmüyoruz... İşte bu yüzden CYLON'İZM ve SABAR'İZM her daim kazanan taraf olacak... ))
Teşekkür ederim iyi dileklerin için )Mevzu çok daha derin ve girdikçe içinden çıkamayacağın bir hal alacak, öyle bir gizeme sahip... ) O yüzden sana başarılar dilemekten başka bir şey gelmiyor elimden... )
Bedenimizi kapatsalar bile biz dünyaya fikirlerimizi ve nifak tohumlarımızı ekmiş olacağız. O yüzden tarih boyunca kazanan taraf olabilme ihtimalimiz bile var... )Belki dizide kapatma düğmesini bulacaklar cylonların. O zamana kadar kazanan taraf ol.
Rica ederim, sana bu zor ve engebeli yolda başarılar dilemek benim yapabileceğim yegane şeydi zaten... )Teşekkür ederim iyi dileklerin için )
Siz gerçek bile değilsiniz, kazanan taraf olsanız bile fayda etmez ki. Tarih gerçekleri yazar, cylonları değil.Bedenimizi kapatsalar bile biz dünyaya fikirlerimizi ve nifak tohumlarımızı ekmiş olacağız. O yüzden tarih boyunca kazanan taraf olabilme ihtimalimiz bile var... )
Rica ederim, sana bu zor ve engebeli yolda başarılar dilemek benim yapabileceğim yegane şeydi zaten... )
Bu konuyu daha fazla zorlamanı tavsiye etmiyorum, çünkü güç bizde ve her yere elimiz uzanabilir... ) Kimse güvende değil demiştim hatırlarsan eğer... ) CYLON'İZM kazanacak ve gelecek nesillere aktarılacak, bunları göreceğiz... )Siz gerçek bile değilsiniz, kazanan taraf olsanız bile fayda etmez ki. Tarih gerçekleri yazar, cylonları değil.
Sözü @Sherlock ve @Maskeli Fedai'ye bırakıyorum. Biraz da cylonlarla onlar uğraşsın.Bu konuyu daha fazla zorlamanı tavsiye etmiyorum, çünkü güç bizde ve her yere elimiz uzanabilir... ) Kimse güvende değil demiştim hatırlarsan eğer... ) CYLON'İZM kazanacak ve gelecek nesillere aktarılacak, bunları göreceğiz... )
Cylonlar da biziz. )) @Sherlock @MasacRE @MEnesSözü @Sherlock ve @Maskeli Fedai'ye bırakıyorum. Biraz da cylonlarla onlar uğraşsın.
Hemen güçlü tarafa geçti.
Anlayacaklar, herkes anlayacak neyin ne olduğunu... )
Aslında böyle gitmeyeceğini düşünüp, ben de konuyu genele çekmeyi düşünmüştüm ama kaptırıp gittiğiniz için ses etmemiştim. İyi yapmışsın. Sanırım bu kararında @MEnes etkili. Son gaz gitti, yorumları da kalmadı.
Tam paralel evren konusu gibi. @bazinga açmış konuyu, @Tolstoyevski daha önceden izlemiş. Yıllar önce değil, sanırım şimdi izlemiş ve beğenmemiş @bazinga. En ilginci @Tolstoyevski. Yıllar önce izliyor, şimdi tekrar izliyor.
Tabii bu genel konuda disiplinden kopmazsanız iyi. Sezon sezon açınca gaza gelip devam ediyorsun da, genele yayılan konuda kopabiliyorsun. Gerçi olmaz sizde ama yine de kolektif gitmeye çalışın, bireysel değil. Kopmalar bireysellikte gelebiliyor.
İşin ilginç yani 5 sene önce izlediğimden geriye hafızamdan neredeyse hiçbir şey kalmamış. Yüzde 95’i silinmiş resmen. Sadece o kadının başkan olacağını ve sarışın kadını anımsıyordum. Öyle ki geçen tekrar izlediğimde çekik gözlü kadının cylon çıkmasına bile çok şaşırdım, çünkü hiç mi hiç aklımda kalmamış. Diğer birçok detay da öyle, resmen hafıza format yemiş bu dizi konusunda