Kimse bir @mrt-06 edemez o konuda ortalığı kızıştıtır sonra arabulucu olup kendini kurtarıcı ilan eder![]()
Birde mağdura yatıyor o. Onun kategorisi ayrı zaten.
Kimse bir @mrt-06 edemez o konuda ortalığı kızıştıtır sonra arabulucu olup kendini kurtarıcı ilan eder![]()
Kacta olsun?İşlerim vardıSarapya bu arada o.
Sonuç geceleri sorun olmaz sadece şarkı seçimleri biraz geç yapılabilir.![]()
Onun kategorisiBirde mağdura yatıyor o. Onun kategorisi ayrı zaten.![]()
Ben kendim mesajları zarzor ayırt ediyorum.
ay neyse yarışmaya dönelim. Ben bu hafta ya ilk 3te ya kotada olacam diye düşünüyorum. Ortası olamaz gibi.@kerem
Ben kendim mesajları zarzor ayırt ediyorum.
ay neyse yarışmaya dönelim. Ben bu hafta ya ilk 3te ya kotada olacam diye düşünüyorum. Ortası olamaz gibi.@kerem
Oylar yavastan gelmeye basladi bu hafta kiran kirana olacak belli.Allah versin hadi canim.![]()
Malum şarkı en düşükleri topluyordum eminim.Oylar yavastan gelmeye basladi bu hata kiran kirana olacak belli.Kim elenecek ben onu merak ediyorum, final puanini herkes alabilir.
@Çiğdem
Malum şarkı en düşükleri topluyordum eminim.![]()
1 verdiginden mi bahsediyorsun?Malum şarkı en düşükleri topluyordum eminim.![]()
MS'nin ceyrek finalinde 1. olan sarki niye zor atlatsin haftayi?
Dedikodular ne büyük hızla yayılyor.@kerem
Kim kimi atese atmis isim verin kavga ciksin konuda.
Evet.1 verdiginden mi bahsediyorsun?
MS'nin ceyrek finalinde 1. olan sarki niye zor atlatsin haftayi?@Çiğdem
Yine aranan entrika bizde.Kim kimi atese atmis isim verin kavga ciksin konuda.Reyting lazim bu hafta acil.
![]()
Kim kimi atese atmis isim verin kavga ciksin konuda.Reyting lazim bu hafta acil.
![]()
Yine aranan entrika bizde.@sokak sanati
Belki senin tam puan verdigin elenecek nereden bilelim?Evet.
Yada diğeri sen sevmedğin. 2sinden birisi bye bye olacak.![]()
@Çiğdem hangi sarkidan bahsediyor? Cabuk gelip iftiralara cevap verip Rachel'e kükremelisin.![]()
Aaa geldim burayada zaten sürpriz fos çıktı zibidi kubilaymısDiğer yarışmada ki akıbetim belli olsun içimde ki Arto ortaya çıkacak ve nifak tohumu ekecegim ama bu hafta olmaz isim veremem. Bana o şarkıyı @Çiğdem önerdi dendi![]()
Kime sarki önerdin sen bu hafta?Aaa geldim burayada zaten sürpriz fos çıktı zibidi kubilaymıs![]()
![]()
![]()