Kimse bir @mrt-06 edemez o konuda ortalığı kızıştıtır sonra arabulucu olup kendini kurtarıcı ilan eder
Birde mağdura yatıyor o. Onun kategorisi ayrı zaten.
Kimse bir @mrt-06 edemez o konuda ortalığı kızıştıtır sonra arabulucu olup kendini kurtarıcı ilan eder
Kacta olsun?İşlerim vardı Sarapya bu arada o.
Sonuç geceleri sorun olmaz sadece şarkı seçimleri biraz geç yapılabilir.
Onun kategorisiBirde mağdura yatıyor o. Onun kategorisi ayrı zaten.
Ben kendim mesajları zarzor ayırt ediyorum.
ay neyse yarışmaya dönelim. Ben bu hafta ya ilk 3te ya kotada olacam diye düşünüyorum. Ortası olamaz gibi. @kerem
Ben kendim mesajları zarzor ayırt ediyorum.
ay neyse yarışmaya dönelim. Ben bu hafta ya ilk 3te ya kotada olacam diye düşünüyorum. Ortası olamaz gibi. @kerem
Oylar yavastan gelmeye basladi bu hafta kiran kirana olacak belli. Kim elenecek ben onu merak ediyorum, final puanini herkes alabilir. @ÇiğdemAllah versin hadi canim.
Malum şarkı en düşükleri topluyordum eminim.Oylar yavastan gelmeye basladi bu hata kiran kirana olacak belli. Kim elenecek ben onu merak ediyorum, final puanini herkes alabilir. @Çiğdem
Malum şarkı en düşükleri topluyordum eminim.
Evet.1 verdiginden mi bahsediyorsun?
MS'nin ceyrek finalinde 1. olan sarki niye zor atlatsin haftayi? @Çiğdem
Yine aranan entrika bizde. @sokak sanatiKim kimi atese atmis isim verin kavga ciksin konuda. Reyting lazim bu hafta acil.
Kim kimi atese atmis isim verin kavga ciksin konuda. Reyting lazim bu hafta acil.
Yine aranan entrika bizde. @sokak sanati
Belki senin tam puan verdigin elenecek nereden bilelim?Evet.
Yada diğeri sen sevmedğin. 2sinden birisi bye bye olacak.
@Çiğdem hangi sarkidan bahsediyor? Cabuk gelip iftiralara cevap verip Rachel'e kükremelisin.
Aaa geldim burayada zaten sürpriz fos çıktı zibidi kubilaymısDiğer yarışmada ki akıbetim belli olsun içimde ki Arto ortaya çıkacak ve nifak tohumu ekecegim ama bu hafta olmaz isim veremem. Bana o şarkıyı @Çiğdem önerdi dendi
Kime sarki önerdin sen bu hafta?Aaa geldim burayada zaten sürpriz fos çıktı zibidi kubilaymıs