Sen git benim daha işim bitmedi bu forumlaSende peşinden hemen defolup git
Sen git benim daha işim bitmedi bu forumlaSende peşinden hemen defolup git
Sen git benim daha işim bitmedi bu forumla
Hadi Yallah Arabistana idam edilirsin ne güzel
Bişiler hazırlayıp babamları kaldırıcam 3 te cnm zaten kahvaltı ediyoruz sahurda sizede hayırlı sahurlarGitme kız doyamadık
Oy vermediğim şarkıyı niye oy verdiğim şarkıya tercih edeyim birini seviyorum diğerini sevmiyorum @sokak sanatiGeçenki gruplarda da öyle mi yaptın. 😱 Böyle şeylere takılma ya kulağına o an hangisi güzel gelirse oyla işte
İyi sahurlar şekerimBişiler hazırlayıp babamları kaldırıcam 3 te cnm zaten kahvaltı ediyoruz sahurda sizede hayırlı sahurlar
Önceki turlarda bir şarkı zor gruba denk gelmiştir oy veremezsin, ama sonraki gruplarda kolay bir gruba denk gelir direkt onu işaretlersin mesela onu demek istiyorumOy vermediğim şarkıyı niye oy verdiğim şarkıya tercih edeyim birini seviyorum diğerini sevmiyorum @sokak sanati
Oy vermediklerimi net sevmedim Zaten 4 şarkıyı hiç kullanmadım 1.turda @sokak sanatiÖnceki turlarda bir şarkı zor gruba denk gelmiştir oy veremezsin, ama sonraki gruplarda kolay bir gruba denk gelir direkt onu işaretlersin mesela onu demek istiyorum
Bu şarkı konsepte uymuyorduVartolumu seçmek istiyorsun bunu seçdeydin hem yanında gıcık ecünnü yerine Medet var @Bully @mrt-06 @sokak sanati @Forumdash @Maskeli Fedai @kerem @serhatt @xemrexxx
Benden tam puan istiyorsan seçmen gereken şarkı belli. @dreamy@dreamy a u hafta tam puanlar bekleniyor @kerem @Forumdash @Maskeli Fedai @sokak sanati @MasacRE @Bully
Tam rahmetli @destere lik klip Severdi zaten kendisi Serdar'ı